Damuš -> RE: Julijke 2017 (17.11.2016 9:14:48)
|
Dobro jutro punce (no za ene je že kar dober dan). Kako ste kaj? Jaz sem včeraj urejala dojenčkaste cunjice (ne, ker bi bila tako strašno navdušena in bi že sedaj hotela delati zaloge, ampak ker je bilo enostavno potrebno narediti red, saj smo eno leto hčerkine cunjice sam odlagali in odlagali, pa se je nabral en kup zmežanih cunjic). In se mi je kar milo storilo, ko sem imela v rokah tiste male novorojenčkaste oblekice. A športate kaj? Jaz sem prej občasno tekla, zdaj sem raje zamenjala s hitro hojo. Sem se pa spomnila, da sem v prvi N pridno delala nosečniški pilates - res so bile fajn vaje (video). Ga moram poiskat. Upam, da ga še imam kje. Ena je omenila nihanje razpoloženja. Meni se je tako čudno zdelo, ko je en kolega omenil, kako tečna je bila njegova žena v prvih mesecih nosečnosti. Sem spraševala mojega, če sem bila jaz tudi tečna, pa je rekel, da ne - ker nisem uspela bit ... mi je bilo tako slabo[sm=jezicek.gif]. No, v tej N sem pa občasno res kot breja mačka. Kar nekaj piham.
|
|
|
|