pika poka 1 -> RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 (9.11.2016 14:12:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique pika poka 1 me veseli, da si se pobrala in gres spet optimisticno naprej[sm=smiley1.gif] sem tudi jaz imela dva taka mesca, ko sem bila 100%, da bo uspelo, pa ni. Najprej je hudo,potem pa gres naprej, ni druge: Dneve bosta imela pokrite, tako da naredila bosta vse, kar je v vajini moci. Potem pa ostane samo upanje, da padeta v tistih 25%, ko se prime [sm=smiley1.gif] upam, da se novembra docakas [sm=smiley1.gif][sm=rozacrtici.gif] Jaz bom skoraj naslednja, ko bom testkala. Ampak nimam dobrega obcutka, verjetno sploh ne bom delala testa pred M (me zanima kako bo tov petek zjutraj zdrzalo ha ha[sm=smiley36.gif]) Ja nisem imela druge izbire kot pa da se poberem in grem v nov krog. Hvala bogu, da ta čas od začetka M in do konca O ful hitro mine. Najhujše je to čakanje, ko se O konča in do dneva za test. Tudi, če zdaj ne uspe, bo razočaranje ogromno, ampak se bom morala pobrat. Madona enkrat bo pa ja uspelo! [sm=smiley1.gif] Pa tako lepe plane, ko imava za preureditev stanovanja, če bo prišla drugo leto bebika [sm=smiley1.gif] Držim pesti za + Veronique! V petek najprej test, potem pa tako imaš posvet, a ne?
|
|
|
|