tamala86 -> RE: II pričakujemo NOVEMBRA 2016 (3.11.2016 14:22:18)
|
Radenska čestitke...da pripelješ do konca [sm=smiley1.gif]. Meni je uspelo 2013 v 4. IVF (imela 5 celic, 4 zarodke) - prvič vstavli 2, test pozitiven, splav v 6. tednu. Septembra vstavili 2 pingvinčka, test +, in glej, že dobri dve leti nas razveseljuje tamala žabica. [sm=smiley1.gif] Damuš...poskusi še kakšen test, samo pri meni je bil vedno pravi CLEAR BLUE, ostalih sploh več ne delam. Kar se tiče IMN - oktobra 2011 sem zanosila po naravni poti (tretjič - prvič ok, drugič SS v 8. tednu) in začela 2 dni kasneje krvavet. Šla h ginekologu, ki je rekle, da mi nič ni, da je bil lažno pozitiven test. Naredila še enega - negativen. Imela kot menstruacijo - normalno. Potem pa čez en mesec sem dobila menstro, krvavela 12 dni, bolečine za umret in grem končno na urgenco...vzeli kri in glej... bHCG. Gledal me je 6 G, nihče nič videl. Drugi dan so me operiral, ker je hormon naraščal - hvala bogu - IMN v jacevodu, ki je počil in sem imela notranje krvavitve. Še kakšen dan pa bi bilo prepozno. Pri operaciji odstranili lev jajcevod, odkrili, da imam desni jajcevod in jajčnik prirojeno nerazvit. Sedaj imam samo en jajčnik in 0 jajcevodov. Diagnoza prezgodnja menopavza (povišan FSH in znižan AMH). Pa smo uspeli narediti še tamalo pikico...in upam, da nas razveseli še ena štručka. [sm=smiley1.gif] Ne obupat, če nisi ziher ali se slabo počutiš, pojdi na pregled itd...da boš ziher. Jaz sem imela v 1. nosečnosti skoz težave in poleg tega mi v 6 letih obiskovanja ginekologov, nihče ni odkril nepravilnosti na reprodukcijskih organih, čeprav se naj bi videlo na UZ, da desni jajčnik ni ok. Držim pesti zate in vse ostale soborke...[sm=pikapoka1.gif] LP
|
|
|
|