k.m. -> RE: Oktobrčki 2016sm že umes enkrat pisala, pa vidim d (5.12.2016 15:56:13)
|
Živijo, sem že vmes enkrat iz telefona pisala, pa vidim da sploh ni zabeležlo mojga posta [sm=smiley13.gif] Nastja 1 ja sm si res morala sama gor držat, je babica rekla da drugače ne beleži vredu.Mi smo čaj 2x probali, pa ni neki navdušena nad njim. Prvičga je sicer spila 15ml, pol pa sam še kak požirek. No naša Iza zdaj poje malo manj, ma reflux, pa ji kr gre na bruhanje. par dni nazaj je reva cel dan zbruhala vse kar je pojedla, na koncu mi je omagala in lačna zaspala, pol ob 2h zjutraj sm ji dla, špa še takrat je bolj malo pojedla. Je pa boljši, vsaj bruha mi ne več. Trbuha je tud meni še malo ostalo, pa se ne sekiram. vse bo zginlo ko bo čas. pa črta po sredi trebuha še tud ni zginla. Edin sindrom karpalnega kanala je izzvenel. Po 1m.Danes sma meli kontrolo za kolke, pa so čisto dozoreli, je pediatrinja rekla da so čista 10ka[sm=bravo.gif], pa jst sm mela poporodni pregled, menstruacije ni na vidiku, vse je ok, tak da sedaj lahko normelno funkcioniramo dalje. Sm pa za pol leta dobla kontracepcijske tablete, da nas slučajno nebi kaj prehitro presenetilo. še vedno je pač možno da zanosim po naravni poti. Moja temenc zaenkrat še nima, upam da se jim tudi izogneva. Naša Iza ma sedaj že par dni ustaljen nočni spanec, spi od 20h do 3h, pa pol od 4h do 7h. vmes pa se previje, naje, pokaka pa spet previje pa zaspi. to je njena stalnica. pa nasmeji se tak kot da je njej najlepše . to pa res. ko jo gledam se mi kr srce topi. Vsak ko jo vidi pravi kaki smeško je. Se mi zdi da je ful razvita za 1,5mes. Dansas je pa tvoj fant pravi korenjak, moja še vedno nosi 50, 56 št. še 62 ji je ful prevlka. zdaj pa sploh ko ne rabima več planice povijat, pa še rite nič nima. se mi zdi da nimam kaj za prijet.
|
|
|
|