bucka* -> RE: Oktobrčki 2016 (23.5.2017 9:28:46)
|
Jutro! Ne, pikica, zal sem sama za vse in zjutraj ob sedmih vstanem, da ju oba zrihtam in peljem tavelikega. Moj spi pri starsih, ker doma ne more, oziroma se jaz potem celo jutro sekiram, da ne bova preglasni, poleg tega je pa soba, kjer spimo, med kuhinjo in kopalnico (zal nismo mogl naredit obratno), tko da morm mimo njega lulat it :-) alpa ven :-) pa tudi ce si nastimam cunjce in plenicke in vse v kuhinjo, vedno kaj pozabim. V glavnem, vsem je lazje, ce ne spi doma, posledicno pa to pomeni, da ga vidimo samo od 17h popoldne do 21.30, ko gre v sluzbo :-( Dansas, moj dan je podoben tvojemu, samo da sem guzvo okrog kosila prestavila na poznejse ure, ko pride vecji domov. On itak v vrtcu je, tko da ni prehudo lacen, moj pride domov kasneje, jst pa tud kej v usta vrzem vmes, tko da imamo kosila bolj kot vecerjo :-) Tudi jaz ne utregnem vozickat, mam vcasih slabo vest, ampak se vecjo bi imela, ce bi vse ostajalo v kaosu, jst bi pa gospo z vozickom spilala :-) Je fino zdej, k je dlje dan in toplo, tko da gremo lahko tud ob pol sedmih ven, po vecerji :-) Ahhh, kilogrami. Sem se odpovedala sladkim prigrizkom, ampak sem hitro nasla nadomestilo v sadnih jogurtih in bananah, kar mi je prineslo dodatni kilogram [sm=hudicek1.gif] zmesalo se mi bo... mi je pa nekaj slabo blo vceraj, sva sle z vozkom po vecjega, pa je tura enostavno predolga, sem bla cist gotova, tamaw pa tud tko siten, da nas je ati moral pridt iskat :-) sem mislila da mi je slabo kar tako, pa mi je blo zjutraj spet :-/ pa sem ravno po M, tko da ocitni vzrok lahko izkljucimo ;-) Danes sem pridna, moram bit, vcerej sm bla lena :-) Morm sibat, mala se je prebudila, cas za malico :-)
|
|
|
|