Ribica ** -> RE: Oktobrčki 2016 (27.10.2016 18:29:46)
|
Si ne predstavljam, da bi morala iti čez tri tedne že v službo. Še dobro, da imamo vsaj porodniško tako dolgo! Jaz sem bila včeraj pa prvič sama zunaj z vozičkom in psom, pa moram reči, da je šlo kar ok, pes je bil presenetljivo priden. Danes sem imela pa pester začetek dneva, mož me je pustil spati zjutraj, jaz sem morala pa v ZD dat kri in to na tešče, malo pred 10. me je kar katapultiralo iz postelje. In ker sem hitela, sem uspela še avto ruknit v količke, pa čeprav imamo senzorje zadaj. Ah ja, ni hujše škode, samo sem se tam skoraj zjokala od jeze, pa še v laboratoriju so mečkali, po murphyju so pa ravno pred mano ga zaprli za čiščenje. Smo šli namreč potem k meni v službo na obisk, zato sem bila časovno omejena. Pia, kam se ti je pa skrila duda? Pa nisi nič prej pogruntala? [sm=smiley36.gif] Jaz si moram it tudi še po kak modrc, ampak čez kak teden ali dva. Enega sem si kupila premajhnega, črnega, pa mi ni, da mi te bele skoz izpod majic gledajo. Mogoče mi bo pa kdaj kasneje še prav prišel, zdaj bi si pa rada kupila kakšnega bolj podobnega navadnemu, da se ne vidijo vse blazince in podobno čez majico, sem jih že pred porodom gledala v H&M-u, samo mi noben ni ustrezal, res pa je, da je zdaj drugačna situacija. Dansas, masiraj si jih pod toplim tušem, pa pred dojenjem daj tople obkladke, po dojenju daš lahko pa hladne, da ne bo res kaj narobe. Mene je tega kar strah, ampak zdaj, ko je naval mimo, je ok, se lepo praznijo, ko je tamičkena celo kaj budna. Zadnja dva dni spet čez dan veliko spi. Prej sem jo zbudila popoldne, za nagrado mi je pa pokakala previjalno mizo, sebe, hlačke .. sem jo nesla vso umazano v kopalnico, ker je bila za umit tudi po nogi, je pa še lulat začela, tako da je markirala tepih v kuhinji [sm=smiley18.gif] [sm=jezicek.gif] Ampak takih stvari smo že navajeni od psa, tako da imamo vse pralno. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|