Anonimen -> RE: Nosečke - športnice (29.9.2016 14:04:43)
|
Ja, tudi mene je strah, da ne bi škodovala svoji [sm=duda.gif] Ampak če se dobro počutim sicer ne vem zakaj ne bi bila aktivna; baje je tudi lažje rodit, če je telo v formi. [sm=bravo.gif] Pa itak, zadnjih 15 let sem vajena, da sem aktivna in v pogonu, tako, da to ni noben šok za moje telo. Kar se tiče gorskega kolesarjenja; pri nas itak ni nekih noro visokih hribov, zrak do 2500 metrov je še čisto ok, nič bolj redek, tako, da kar se tega tiče ni panike. "Problem" so strmi klanci, tudi če greš zlo počasi, ko še nisi ogret dobro, npr prvo uro vzpona, je pulz višji, tudi če greš zelo počasi. Sicer pa imamo en kup lepih potk in vzponov, po hribčkih, ki imajo zmerni naklon, tako, da se bo dalo nekaj skombinirat [sm=bravo.gif] Ja seveda, tudi uro in pol dol sprehod ni kar tako, vse je dobrodošlo. Sicer pa se bom bolj posvetila hoji v hribe, najbrž kmalu, kolo bo počakalo do naslednjega poletja; ko bo enkrat trebušček, potem je itak že malo štorasto po mojem, pa še malo nevarno zaradi spustov.
|
|
|
|