|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč nujno...
26.9.2005 9:29:20   
S22
Danes sem bila pri G,Urinski test in pregled le z roko otip. Nič.Test neg.user posted image , nič UZ ničesar,ker pač ni blo moje G. Prepiše mi tablete Primolut-Nor. A naj jih začnem jemat po tako površnem pregleduuser posted image ? Ali naj grem še privat in plačam UZ? Ali naj še malo počakam in niti ne vzamem teh tablet? A jih katera pozna?user posted image
Hvala za odgovore.
LP

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč nujno...
26.9.2005 9:42:06   
S22
IZVIRNO SPOROČILO: sonja2211

Danes sem bila pri G,Urinski test in pregled le z roko otip. Nič.Test neg.user posted image , nič UZ ničesar,ker pač ni blo moje G. Prepiše mi tablete Primolut-Nor. A naj jih začnem jemat po tako površnem pregleduuser posted image ? Ali naj grem še privat in plačam UZ? Ali naj še malo počakam in niti ne vzamem teh tablet? A jih katera pozna?user posted image
Hvala za odgovore.
LP

Se opravičujem.H G sem šla pa zato,ker nisem dobila M od 22.7.

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 9:51:12   
TANTRA
Kolikor vidim, nisi prepričana o tem ali si noseča ali ne. Mogoče bi šla privat v Adrilab na Parmovi, dala kri za betahcg in čez par boš po vrednosti hormona vedela ali si ali ne. Test stane okrog 2500 in mogoče je najboljša rešitev dvomov.

Lp

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2005 9:53:32   
TANTRA
Sonja, no sedaj vidim da se to vleče od julija. Ni ti treba na odvzem krvi, ker bi sedaj tako test, kot tudi UZ pokazal da si noseča.....
Ti kar začni s tabletami, kakšna druga pa ti bo kaj več povedala o njih...
Verjetno si jih dobila zato, da boš dobila menstruacijo...
Želim ti, da se ti lepo vse uredi...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2005 10:02:12   
S22
aMPAK MENI NI uz DELAL.user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2005 10:11:24   
pupika
Sonja, kako pa te je G pregledal. Kolko se jaz spoznam na te stvari, če si noseča, bi moral to tudi otipati, kajti maternica bi morala bit povečana, ampak tu se seveda da tudi zmotiti. Kaj pa za IMN je kaj pogledal. Meni je malo čudno to, da te ni dal na UZ.

jaz ti priporočam, da greš ponovno na na UZ, ali pa pojdi na odvzem krvi. Počakaj še malo na tablete. 

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2005 10:24:57   
S22
Kaj je IMN?Pregledal me je le z roko in še to je bil tako hitro gotovo!user posted image Na UZ me pa vejetno ni dal,ker nisem njegova pacientka???user posted image  Mi sploh niso povedli,da ni moje G!!!user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2005 11:02:53   
pupika
Sonja IMN je izvenmaternična nosečnost.

Pojdi na UZ, če te tako ne dajo, pa pojdi plačniško, ali pa na odvzem krvi.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2005 12:13:41   
lana38
Kdaj pa se vrne tvoja G? Kam pa hodiš k G? Kje si doma?user posted image

lana38

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2005 12:29:28   
lana38
Jaz verjetno ne bi jedla tablet, če ne bi bila 100%, da nisem noseča. Poglej kaj piše o nosečnosti v navodilu.user posted image

lana38

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2005 17:49:28   
S22
Jaz imam predpisano deset dnevno kuro.Se pravi 2 na dan.Glede nosečnosti je pa tako,Če ženska med jemanjem tablet zanosi,jih mora prenehat jemat.user posted image user posted image Jaz bom to kuro nardila ,a če vmes zanosim bom takoj nehala!Po kuri pa itak mora M prit v nekaj dneh. Še boljše,prej bom lahko na novo začela delat nauser posted image .
Hvala vseeno.
LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?