|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 9:17:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje v nožnici
26.9.2005 9:19:54   
cmokec
Ja, tudi meni se to dogaja. In prvo nosečnost je bilo isto. Kaj točno to pomeni, ne vem, a očitno je pogost pojav. Če izveš za razlog, napiši.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 9:43:49   
Ninica
Ja, dobro se spomnim tega občutka, tudi mene je tako zbadalo v nožnici. Meni je moj G rekel, da je to v nosečnosti normalno in je posledica teže ploda, ki pritiska navzdol.

To ni nič narobe. Tudi jaz sem mislila, da bo otrok vsak čas zunaj (predčasno) , pa sem rodila po roku.user posted image

LP, Ninica

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2005 10:18:07   
Teni_

Meni se to dogaja ze celo nosečnost. Zgleda, da je normalno. Mi je a bilo hecno, ker vem, da me je v 1. nosečnosti začelo nekje v 7. mesecu. Lp,mojcauser posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.9.2005 10:23:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 13:54:53   
Anja**
Se javljam se ena, ki jo zbada. Mene pa tako zbode, da potem hodit ne morem, me kr desna noga boli, ko user posted image

..pomaga pa mi ce se vsedem in dam noge narazenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 16:31:09   
XXYY
Živjo!

Tudi jaz sem ena tistih, ki jo špika in zbada v nožnici oz. v medenici. Tudi sama sem spraševala vas, zakaj me špika in boli v medenici in sramni kosti.

Očitno je to normalno, ker se bližamo proti koncu (jaz v 28 tednu), se medenica in maternica širi. Takrat priporočajo, da moraš ležati. A jaz ne morem dolgo ležati, kakor se premaknem ali obrnem, me še vedno boli v sramni kosti. En dan je vredu, drug dan pa spet hudo. Baje nam primanjkuje magnezij. Ne vem zihr.

Ah, saj bo hitro minilo, še dva meseca. Pol nam bo pa lepo z našo bebiko.

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 23:26:34   
Aleksandrin
Širjenje maternice, tako je meni rekel G

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?