|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016
5.10.2016 12:36:54   
Damuš
Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim user posted image , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom).

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Sovražim te dneve v mesecu.

Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 126
5.10.2016 12:38:54   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim user posted image , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom).

Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom.

Jaaaaaauser posted image
Če je rahla, je to to!! Moji so bili vedno beli, ko ni bilo nič. Ko pa je bilo, pa rahla črtica že od 25 dc. Držim pestiii

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 127
5.10.2016 12:50:06   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Jaaaaaauser posted image
Če je rahla, je to to!! Moji so bili vedno beli, ko ni bilo nič. Ko pa je bilo, pa rahla črtica že od 25 dc. Držim pestiii

Ma sej to je ... Ko se jo vidi samo pod določenim kotom, drugače pa ne. Jz mislim, da vidim evaporacijsko. In seveda bi rada samo sebe prepričala, da je to to. Ah beeeeeda.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 128
5.10.2016 12:51:29   
izida

Jaaaaaauser posted image

Ma sej to je ... Ko se jo vidi samo pod določenim kotom, drugače pa ne. Jz mislim, da vidim evaporacijsko. In seveda bi rada samo sebe prepričala, da je to to. Ah beeeeeda.

Daj slikico!!! Kateri dan ciklusa si?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 129
5.10.2016 13:04:12   
MartinaTaja
Damuš meni se dogaja isto kot tebi......

Priloži sliko

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.10.2016 13:11:53   
Damuš

25. dan. Test sem naredila, ker sem predvidevala, glede na pozitiven O test, da bom dobila M jutri ali v petek. Sem slikala s telefonom, ker ne najdem polnilca za fotič. Ampak zdaj iz telefona ne znam spravit na rač ( saj vem - računalniško nepismena user posted image ).

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.10.2016 13:13:43   
izida

25. dan. Test sem naredila, ker sem predvidevala, glede na pozitiven O test, da bom dobila M jutri ali v petek. Sem slikala s telefonom, ker ne najdem polnilca za fotič. Ampak zdaj iz telefona ne znam spravit na rač ( saj vem - računalniško nepismena user posted image ).

Naredi še enega O!!jaz sem šla delat N samo zato, ker mi je 25. Dan O listic pokazal 2 močni črtici! Lh in hCG pogosto navzkrižno reagirata!

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 132
5.10.2016 13:15:51   
Damuš

Naredi še enega O!!jaz sem šla delat N samo zato, ker mi je 25. Dan O listic pokazal 2 močni črtici! Lh in hCG pogosto navzkrižno reagirata!

A lahko s popoldanskim urinom? Sicer pa ... sej nima veze. Itak bom zvedela enkrat do sobote. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.10.2016 13:17:00   
izida

A lahko s popoldanskim urinom? Sicer pa ... sej nima veze. Itak bom zvedela enkrat do sobote. user posted image

Jaaa, lahko s popoldanskim, jaz sem.isto 25. dan naredila s popoldanskim.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.10.2016 13:28:22   
Yogi

IZVIRNO SPOROČILO: Micka87

Torej femibion tudi?..user posted image

Metafolin je malo boljši, ampak daleč od optimalnega (in folne kisline sploh ne bi smelo biti pri taki mutaciji). Pa pametno skrivajo v kakšnih oblikah so drugi vitamini (B12, vitamin E - to NIČ ne pomeni).
Večina ginekologov zanalašč tava v temi. Tako si jaz to predstavljam. Na srečo so tudi taki zdravniki, ki obvladajo.

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 135
5.10.2016 13:30:40   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Yogi

IZVIRNO SPOROČILO: Micka87

Torej femibion tudi?..user posted image

Metafolin je malo boljši, ampak daleč od optimalnega (in folne kisline sploh ne bi smelo biti pri taki mutaciji). Pa pametno skrivajo v kakšnih oblikah so drugi vitamini (B12, vitamin E - to NIČ ne pomeni).
Večina ginekologov zanalašč tava v temi. Tako si jaz to predstavljam. Na srečo so tudi taki zdravniki, ki obvladajo.

Ne morem verjeti!!Ampak to folno vsii tako forsirajo, da joj. Kaj si naj torej kupim? Kaj je ok?

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 136
5.10.2016 13:43:12   
Yogi
Saj ne rečem, da je nevarno, samo brezpredmetno je jemati dopolnila, ki se niti absorbirajo ne optimalno. Ampak tiste, ki imamo splave, bi pa morale razmisliti o tem in kaj lahko same naredimo za to.
Če jemljete samo folno, priporočam tole: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Folate-Fully-Active-Featuring-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067

Za 16€ dobite zaloge za pol leta. Če pa še niste nikoli naročale, pa s kodo TBM372 dobite še 5$ off.

< Sporočilo je popravil Yogi -- 5.10.2016 13:44:09 >

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 137
5.10.2016 13:46:46   
izida

Saj ne rečem, da je nevarno, samo brezpredmetno je jemati dopolnila, ki se niti absorbirajo ne optimalno. Ampak tiste, ki imamo splave, bi pa morale razmisliti o tem in kaj lahko same naredimo za to.
Če jemljete samo folno, priporočam tole: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Folate-Fully-Active-Featuring-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067

Za 16€ dobite zaloge za pol leta. Če pa še niste nikoli naročale, pa s kodo TBM372 dobite še 5$ off.

Jaz sem vedela, da je problem folne ta, da ni v aktivni obliki. Ravno femibion bi jo naj kao imel v aktivni, zato sem si ga kupila. Mislim, to je pa res absurd potem, da take zadeve svetujejo. Seveda, farmacija in medicina gresta z roko v roki...

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
5.10.2016 13:49:20   
Yogi
Saj Femibion je še najboljše, kar se tu dobi. Tako da je še ''odgovorno'', če ti ga svetujejo user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 139
5.10.2016 13:54:13   
izida

Saj Femibion je še najboljše, kar se tu dobi. Tako da je še ''odgovorno'', če

Torej tavamo v temi....hvala lepa, vem za drugič. Zdaj ne bom šla tega naročevat, imam še femibiona 30 tablet in to.bom pojedla.folati so tako ali tako ključni za zaprtje nevralne cevi, do tega procesa pa pride že zelo zgodaj.

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 140
5.10.2016 13:55:07   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja

Priloži sliko

martinaTaja vsaka ti čast, da tako dolgo zdržiš, da ne greš h gin. Jaz bi verjetno po enem tednu se že naslikala tam, pa naj pogledajo kaj je na stvari.

Sem naredila O test. No tu si črtice niti namisli ne moremuser posted image user posted image user posted image

Pač ja ... faj je blo dokler je trajalo tole moje upanjeuser posted image .

Vse teste bom dala možu, ko pride iz službe, pa naj jih nekam skrije, jaz ne mislim delat nobenega več. Resno. Ko bo prišla, bo prišla. Če je pa ne bo, se bom pa potem sekirala. Dost mam jaz tega živciranja.

(odgovor članu MartinaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 141
5.10.2016 13:57:06   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja

Priloži sliko

martinaTaja vsaka ti čast, da tako dolgo zdržiš, da ne greš h gin. Jaz bi verjetno po enem tednu se že naslikala tam, pa naj pogledajo kaj je na stvari.

Sem naredila O test. No tu si črtice niti namisli ne moremuser posted image user posted image user posted image

Pač ja ... faj je blo dokler je trajalo tole moje upanjeuser posted image .

Vse teste bom dala možu, ko pride iz službe, pa naj jih nekam skrije, jaz ne mislim delat nobenega več. Resno. Ko bo prišla, bo prišla. Če je pa ne bo, se bom pa potem sekirala. Dost mam jaz tega živciranja.

Mogoče kljub temu je! Lh in hCg lahko reagirata en na drugega, ni pa nujno.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 142
5.10.2016 16:03:12   
Damuš
Moj vedno realni mož me je postavil na trda realna tla. Črtice ni, kar sem videla, je mehanska poškodba na testu. Zato se je tudi videlo samo pod določenim kotom. Ampak ja ... ko človek hoče verjeti ... verjame tud v Baltazarja. user posted image

Vse teste sem mu že predala, da jih skrije nekam ... kamorkoli ...Ne grem se jz več tega.

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 143
5.10.2016 17:26:29   
Yogi
Če si delala tiste z ebay-a, imajo moji vsi mehansko poškodbo. Meni je tudi že srce zastalo 2x prejšen cikel. Sem ugotovila, da imajo tako udolbino. Ob strani je še bolj vidna.

Ah ja user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 144
5.10.2016 20:32:20   
ječi12
Ojla punce!!

Dej damuš nooo! Upam da bo da bomo cvekale skp! Pa ostale tudi!

Js jem navadne folne tablete od lekarne ljubljana brez dodatkov. Samo tabletka folne na dan. Kot obe N prej...

V glavnem drzim pesti da pridete cvekat v junij!

(odgovor članu Yogi)
Neposredna povezava do sporočila: 145
5.10.2016 20:37:12   
ječi12
Martinataja js vidim zdj rahlo crtico, dej naredi unga za zgodnjo ugotavljanje nosecnosti?? Drzimmmm pestiiiii!!!

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.10.2016 8:29:35   
MartinaTaja
Razočaranje user posted image

Črtica se ne debeli .... danes zjutraj delala test FS in je črtica komaj komaj vidna, sem sliko priložila v album, ampak se na sliki sploh ne vidi druge rahle rahle črtice ..... komaj čakam jutri pregled pri G

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 147
6.10.2016 10:11:18   
Micka87
MartinaTajaMeni se pa zdi, da se še vedno vidi, sicer tanjša od vcerajšnje ampak tam je..mocno stiskam pesti za pozitivne novicke jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 148
6.10.2016 10:16:11   
MartinaTaja
Micka87, včeraj sem delala test BC mini, ki je bolj občutlji 10mi/ml.... FS pa 25mi/ML.....

Jutri bo vse znano

(odgovor članu Micka87)
Neposredna povezava do sporočila: 149
6.10.2016 11:15:27   
Bibabuba12
Zal mi je, ampak tole pri tebi se pa ze zares vlece. Glede na to, da si imela enako rahle crtice ze vec kot 2 tedna nazaj, bi crtice zdaj morale zagotovo ze biti precej mocnejse. Upam, da ti ginekolog jutri pove, da je vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?