Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 12:36:54
|
|
|
|
Damuš
|
Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom). WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sovražim te dneve v mesecu. Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 12:38:54
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom). WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sovražim te dneve v mesecu. Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom. Jaaaaaa Če je rahla, je to to!! Moji so bili vedno beli, ko ni bilo nič. Ko pa je bilo, pa rahla črtica že od 25 dc. Držim pestiii
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 12:50:06
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom). WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sovražim te dneve v mesecu. Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom. Jaaaaaa Če je rahla, je to to!! Moji so bili vedno beli, ko ni bilo nič. Ko pa je bilo, pa rahla črtica že od 25 dc. Držim pestiii Ma sej to je ... Ko se jo vidi samo pod določenim kotom, drugače pa ne. Jz mislim, da vidim evaporacijsko. In seveda bi rada samo sebe prepričala, da je to to. Ah beeeeeda.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 12:51:29
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Damuš Punce ... men se bo zmešalo ... Očitno si tako zelo želim , da sem si sposobna kar namislit črtico (ki se vidi seveda samo pod določenim kotom). WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sovražim te dneve v mesecu. Tiste, ki uporabljate te kitajske teste ... a vam je pokazalo kako črtico, ko niste bile noseče, pa se je videla samo pod določenim kotom. Jaaaaaa Če je rahla, je to to!! Moji so bili vedno beli, ko ni bilo nič. Ko pa je bilo, pa rahla črtica že od 25 dc. Držim pestiii Ma sej to je ... Ko se jo vidi samo pod določenim kotom, drugače pa ne. Jz mislim, da vidim evaporacijsko. In seveda bi rada samo sebe prepričala, da je to to. Ah beeeeeda. Daj slikico!!! Kateri dan ciklusa si?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:04:12
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Damuš meni se dogaja isto kot tebi...... Priloži sliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:11:53
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida Daj slikico!!! Kateri dan ciklusa si? 25. dan. Test sem naredila, ker sem predvidevala, glede na pozitiven O test, da bom dobila M jutri ali v petek. Sem slikala s telefonom, ker ne najdem polnilca za fotič. Ampak zdaj iz telefona ne znam spravit na rač ( saj vem - računalniško nepismena ).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:13:43
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida Daj slikico!!! Kateri dan ciklusa si? 25. dan. Test sem naredila, ker sem predvidevala, glede na pozitiven O test, da bom dobila M jutri ali v petek. Sem slikala s telefonom, ker ne najdem polnilca za fotič. Ampak zdaj iz telefona ne znam spravit na rač ( saj vem - računalniško nepismena ). Naredi še enega O!!jaz sem šla delat N samo zato, ker mi je 25. Dan O listic pokazal 2 močni črtici! Lh in hCG pogosto navzkrižno reagirata!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:15:51
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida Daj slikico!!! Kateri dan ciklusa si? 25. dan. Test sem naredila, ker sem predvidevala, glede na pozitiven O test, da bom dobila M jutri ali v petek. Sem slikala s telefonom, ker ne najdem polnilca za fotič. Ampak zdaj iz telefona ne znam spravit na rač ( saj vem - računalniško nepismena ). Naredi še enega O!!jaz sem šla delat N samo zato, ker mi je 25. Dan O listic pokazal 2 močni črtici! Lh in hCG pogosto navzkrižno reagirata! A lahko s popoldanskim urinom? Sicer pa ... sej nima veze. Itak bom zvedela enkrat do sobote.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:28:22
|
|
|
|
Yogi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micka87 Torej femibion tudi?.. Metafolin je malo boljši, ampak daleč od optimalnega (in folne kisline sploh ne bi smelo biti pri taki mutaciji). Pa pametno skrivajo v kakšnih oblikah so drugi vitamini (B12, vitamin E - to NIČ ne pomeni). Večina ginekologov zanalašč tava v temi. Tako si jaz to predstavljam. Na srečo so tudi taki zdravniki, ki obvladajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:30:40
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi IZVIRNO SPOROČILO: Micka87 Torej femibion tudi?.. Metafolin je malo boljši, ampak daleč od optimalnega (in folne kisline sploh ne bi smelo biti pri taki mutaciji). Pa pametno skrivajo v kakšnih oblikah so drugi vitamini (B12, vitamin E - to NIČ ne pomeni). Večina ginekologov zanalašč tava v temi. Tako si jaz to predstavljam. Na srečo so tudi taki zdravniki, ki obvladajo. Ne morem verjeti!!Ampak to folno vsii tako forsirajo, da joj. Kaj si naj torej kupim? Kaj je ok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:43:12
|
|
|
|
Yogi
|
Saj ne rečem, da je nevarno, samo brezpredmetno je jemati dopolnila, ki se niti absorbirajo ne optimalno. Ampak tiste, ki imamo splave, bi pa morale razmisliti o tem in kaj lahko same naredimo za to. Če jemljete samo folno, priporočam tole: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Folate-Fully-Active-Featuring-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067 Za 16€ dobite zaloge za pol leta. Če pa še niste nikoli naročale, pa s kodo TBM372 dobite še 5$ off.
< Sporočilo je popravil Yogi -- 5.10.2016 13:44:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:46:46
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi Saj ne rečem, da je nevarno, samo brezpredmetno je jemati dopolnila, ki se niti absorbirajo ne optimalno. Ampak tiste, ki imamo splave, bi pa morale razmisliti o tem in kaj lahko same naredimo za to. Če jemljete samo folno, priporočam tole: http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Folate-Fully-Active-Featuring-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067 Za 16€ dobite zaloge za pol leta. Če pa še niste nikoli naročale, pa s kodo TBM372 dobite še 5$ off. Jaz sem vedela, da je problem folne ta, da ni v aktivni obliki. Ravno femibion bi jo naj kao imel v aktivni, zato sem si ga kupila. Mislim, to je pa res absurd potem, da take zadeve svetujejo. Seveda, farmacija in medicina gresta z roko v roki...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:49:20
|
|
|
|
Yogi
|
Saj Femibion je še najboljše, kar se tu dobi. Tako da je še ''odgovorno'', če ti ga svetujejo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:54:13
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi Saj Femibion je še najboljše, kar se tu dobi. Tako da je še ''odgovorno'', če Torej tavamo v temi....hvala lepa, vem za drugič. Zdaj ne bom šla tega naročevat, imam še femibiona 30 tablet in to.bom pojedla.folati so tako ali tako ključni za zaprtje nevralne cevi, do tega procesa pa pride že zelo zgodaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:55:07
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja Damuš meni se dogaja isto kot tebi...... Priloži sliko martinaTaja vsaka ti čast, da tako dolgo zdržiš, da ne greš h gin. Jaz bi verjetno po enem tednu se že naslikala tam, pa naj pogledajo kaj je na stvari. Sem naredila O test. No tu si črtice niti namisli ne morem Pač ja ... faj je blo dokler je trajalo tole moje upanje . Vse teste bom dala možu, ko pride iz službe, pa naj jih nekam skrije, jaz ne mislim delat nobenega več. Resno. Ko bo prišla, bo prišla. Če je pa ne bo, se bom pa potem sekirala. Dost mam jaz tega živciranja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 13:57:06
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja Damuš meni se dogaja isto kot tebi...... Priloži sliko martinaTaja vsaka ti čast, da tako dolgo zdržiš, da ne greš h gin. Jaz bi verjetno po enem tednu se že naslikala tam, pa naj pogledajo kaj je na stvari. Sem naredila O test. No tu si črtice niti namisli ne morem Pač ja ... faj je blo dokler je trajalo tole moje upanje . Vse teste bom dala možu, ko pride iz službe, pa naj jih nekam skrije, jaz ne mislim delat nobenega več. Resno. Ko bo prišla, bo prišla. Če je pa ne bo, se bom pa potem sekirala. Dost mam jaz tega živciranja. Mogoče kljub temu je! Lh in hCg lahko reagirata en na drugega, ni pa nujno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 16:03:12
|
|
|
|
Damuš
|
Moj vedno realni mož me je postavil na trda realna tla. Črtice ni, kar sem videla, je mehanska poškodba na testu. Zato se je tudi videlo samo pod določenim kotom. Ampak ja ... ko človek hoče verjeti ... verjame tud v Baltazarja. Vse teste sem mu že predala, da jih skrije nekam ... kamorkoli ...Ne grem se jz več tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 17:26:29
|
|
|
|
Yogi
|
Če si delala tiste z ebay-a, imajo moji vsi mehansko poškodbo. Meni je tudi že srce zastalo 2x prejšen cikel. Sem ugotovila, da imajo tako udolbino. Ob strani je še bolj vidna. Ah ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 20:32:20
|
|
|
|
ječi12
|
Ojla punce!! Dej damuš nooo! Upam da bo da bomo cvekale skp! Pa ostale tudi! Js jem navadne folne tablete od lekarne ljubljana brez dodatkov. Samo tabletka folne na dan. Kot obe N prej... V glavnem drzim pesti da pridete cvekat v junij!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 5.10.2016 20:37:12
|
|
|
|
ječi12
|
Martinataja js vidim zdj rahlo crtico, dej naredi unga za zgodnjo ugotavljanje nosecnosti?? Drzimmmm pestiiiii!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 6.10.2016 8:29:35
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Razočaranje Črtica se ne debeli .... danes zjutraj delala test FS in je črtica komaj komaj vidna, sem sliko priložila v album, ampak se na sliki sploh ne vidi druge rahle rahle črtice ..... komaj čakam jutri pregled pri G
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 6.10.2016 10:11:18
|
|
|
|
Micka87
|
MartinaTajaMeni se pa zdi, da se še vedno vidi, sicer tanjša od vcerajšnje ampak tam je..mocno stiskam pesti za pozitivne novicke jutri!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 6.10.2016 10:16:11
|
|
|
|
MartinaTaja
|
Micka87, včeraj sem delala test BC mini, ki je bolj občutlji 10mi/ml.... FS pa 25mi/ML..... Jutri bo vse znano
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 6.10.2016 11:15:27
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Zal mi je, ampak tole pri tebi se pa ze zares vlece. Glede na to, da si imela enako rahle crtice ze vec kot 2 tedna nazaj, bi crtice zdaj morale zagotovo ze biti precej mocnejse. Upam, da ti ginekolog jutri pove, da je vse ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?