Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 19:28:27
|
|
|
|
Yogi
|
Joj, jaz ze celo temo jamram o sibkih crticah. Merim si jih od 10. dneva in guess what danes na 20. se je pokazala zelo mocna. Midva sva pa ze pred dnevi zakljucila vse. Ocitno bo ta cikel zelo dolg. Se dobro, da sem vceraj zvecer za foro zacela spet meriti, ker sem s 17. ze nehala. Lekcija za naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 19:28:41
|
|
|
|
Veronique
|
Vem kako se pocutis, tudi sama se nisem stara niti 25 pa me caka obisk tam, ni prijetno. Mi lahko tudi v ZS kaj napises, ce bos potrebovala kaksno informacijo iz prve roke, ampak imam sele sredi novembra. Tudi jaz sem slisala same pohvale za zdravnike, upam da drzi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 19:29:26
|
|
|
|
Veronique
|
Yogi nic se ni izgubljeno, akcija! ce O se ni bilo nista nic zamudila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 19:41:20
|
|
|
|
sončektvoj
|
Hvala Veronique. Jaz pa sem stara 27... Z mojimi ciklusi pa ne pazima cirka 2 leti. Nisem niti enkrat zanosila, pa sva zadnje pol leta ciljala na vse možne načine. Bomo pa bolj ponosne na naše sončke, ko se bomo tak namatrali za njih. Yogi jaz sem prejšnji mesec ovulirala na cd18, pa sem bila na clomidu. tako da še res ni nič izgubljeno. Veselo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 20:48:27
|
|
|
|
Reese5
|
micka87, pri meni ni še nič, imam tudi občutek da ne bo... zadnje tri dni me neznosno boli v spodnjem delu trebuha, bolečina podbona menstrualnim, pa ne vem ali naj jo pripišem prebavnim težavam ali čemu drugemu..danes se je stanje malo umirilo, a še vedno čutim zbadanje sončektvoj srečno na kliniki in da ti čimprej uspe, držim pesti!!! in seveda tudi za vse ostale punce! Ali imate tudi ve kdaj boljše/slabše dneve? Mene je danes sesulo...slab dan očitno..jokala kot dež in se spraševala koliko časa še bom upala iz meseca v mesec . ampak jutri je nov dan Srečno vsem v oktobru!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 21:11:10
|
|
|
|
Yogi
|
Zdaj razmisljam koliko sva ze mesecev taprvic zamudila takole, ker je bil cikel daljsi od 30 dni, odnehala sva pa ze prej. Ce bi prej vedela za te ovu. teste Reese o tem smo ravno zadnjic govorile. Mene vsak mesec sesuje. Pms zagotovo ne pomaga pri tem. Saj z menstruacijo se potem vrne optimizem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 18.10.2016 21:20:27
|
|
|
|
Veronique
|
Tudi mene je ta mesec konkretno prizadelo en dan vse skupaj, sem bila tudi na tleh. Ampak sem boljse, hvala bogu. So pa taki dnevi cisto normalni na nasi poti, mislim, da jih imamo vse.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 6:49:59
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi Joj, jaz ze celo temo jamram o sibkih crticah. Merim si jih od 10. dneva in guess what danes na 20. se je pokazala zelo mocna. Midva sva pa ze pred dnevi zakljucila vse. Ocitno bo ta cikel zelo dolg. Se dobro, da sem vceraj zvecer za foro zacela spet meriti, ker sem s 17. ze nehala. Lekcija za naprej. Tudi pri meni je vse čudno. 2 dni nazaj je bila značilna sluz za O. Ok, O bi naj bila naslednji dan. Ampak ... testi še vse do danes niso pokazali, da bi bila. Čist sem zmedena. Resno. Pričakovala da bo O test pozitiven včeraj zvečer, pa je kooooomaj pokazal tako šibko črtico. Svaštaaaa ... Mah bolj se poglabljam v tole plodnost, manj mi je jasno. Se sprašujem kako nama je sploh uspelo 2x do sedaj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 7:50:12
|
|
|
|
Veronique
|
Damuš enako Tudi jaz imam problem, spet. Vceraj sem dobila M, vsaj mislila sem. Se je zacelo kot par roza kapljic, nato nadaljevalo kot malo rjavega izcedka in to je to? Zdaj ni nic no naj se ze prosim vlije, da se to konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 9:27:34
|
|
|
|
Damuš
|
Pa sem dočakala enako obarvani črtici na O testu. No, zdaj se grem pa sekirat, ker včeraj nisva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 9:46:44
|
|
|
|
Yogi
|
Danes je še čas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 10:16:26
|
|
|
|
Allstar
|
Damuš nič sekiranja, danes in jutri je idealen čas . Držim pesti . Jaz pravim, da sreča, da imamo te ovulacijske teste, ker bi drugače velikokrat mislile, da je že mimo in mogoče zamudile.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 10:45:04
|
|
|
|
katjesss
|
Punce....zal mi je za vse M , ki so prisle, ali se nakazale in vas zdaj jezijo... Veronique se vedno nic od vcerajsnjega izcedka?? Drzim pesti res res res mocno za vse!!! Tiste, ki imate na neplodnostni...vaje da dostim rata po prvem pregledu/ pogovoru....nama je, zaenkrat dobro kaze :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:18:16
|
|
|
|
Veronique
|
Damus samo akcija, nic se ni izgubljeno, zdaj se sele zares zacne Katjesss mislim, da se je nekaj razvilo, krce imam kar mocne. Za vsak slucaj sem naredila danes se en test pa je res negativen tako, da lahko mirno cakam tisto ta pravo . Bolj bi me skrbeli ti izcedki pa male krvavitve, ce bi bila kaka rahla crtica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:26:35
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Damuš nič sekiranja, danes in jutri je idealen čas . Držim pesti . Jaz pravim, da sreča, da imamo te ovulacijske teste, ker bi drugače velikokrat mislile, da je že mimo in mogoče zamudile. No, midva bi ta mesec res zamudila, če ne bi delala testov, ker bi mislila, da je že davno vsega konec. Svaštaaaa ... Pa tako sem se hvalila, kako pa jaz vedno vem, da imam O.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:40:28
|
|
|
|
Yogi
|
Kateri dan pa je danes, Damuš? Meni še niti danes zjutraj ni pokazalo močnejše črte. Je pa skoraj tam. Mogoče zvečer. Ta mesec menstruacije sploh ne bo. Mogoče 5.11. (če!). Ma, se sekiramo! Pa se je vse pomešalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:51:22
|
|
|
|
Žabinčica
|
Punce navijam za vse, pošiljam in upam da kmalu zagledate željeni + .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:56:34
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi Kateri dan pa je danes, Damuš? Meni še niti danes zjutraj ni pokazalo močnejše črte. Je pa skoraj tam. Mogoče zvečer. Ta mesec menstruacije sploh ne bo. Mogoče 5.11. (če!). Ma, se sekiramo! Pa se je vse pomešalo. 13 DC. Sej moja črta ni močnejša. Je pa približno enaka kot kontrolna. Sem pa prejle naredila še en test, pa je črtica že začela bledet.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 11:58:02
|
|
|
|
pika poka 1
|
Damuš, v akcijo!!!! Yogi, kaj še nisi konec z O? Midve pa ja skupaj testkava konec meseca Joške me bolijo Ignoriram!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 12:05:54
|
|
|
|
Yogi
|
Ah kje, pika poka. Tudi jaz sem mislila, da je konec pa se še začelo ni. Boš sama testirala Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 15:42:28
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yogi Ah kje, pika poka. Tudi jaz sem mislila, da je konec pa se še začelo ni. Boš sama testirala Držim pesti! Ajaaaaa??! Kaj pa to?? Sem vnesla za hec Koledar ovulacije Glede na podatke, ki ste jih vnesli, je največja verjetnost, da boste plodni med torkom, 11.10.2016 in nedeljo, 16.10.2016. V kolikor takrat zanosite, bi vaš rok poroda bil petek, 7.7.2017. Umiram od smeha!!! Prvi dan M je tak bil 1.10. in na 27 dni. Kap me je skoraj Pa ravno v tem tednu sva bila pridna
< Sporočilo je popravil pika poka 1 -- 19.10.2016 15:43:44 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 16:08:27
|
|
|
|
Micka87
|
Pika poka1 upam..to mora, da je neki znak . Jooj naj hitro mine!! Navijamooo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 17:41:03
|
|
|
|
pika poka 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Micka87 Pika poka1 upam..to mora, da je neki znak . Jooj naj hitro mine!! Navijamooo Hvala!! Upam, da ne bom razočarana, ker to bo res hudo razočaranje. Po morebitnem negativnem testu se bom tokrat zelo težko pobrala...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 18:43:18
|
|
|
|
saramiska
|
No, no, dovolj govora o tem, kako se boste težko pobrale! Drugega ne preostane, treba je vsakič znova v boj, da se pride do cilja. Saj vem, da mi je lahko s polno ritjo srat, ker že imam enega, ampak ne niti pomislit na kakšno obupavanje in razmišljanje, kako ni fer, da ene zanosijo "po pomoti", kako se ne morete več tega it in podobno. Dajmo, dajmo, dajmo, vsak mesec prinese nove zmage, treba se je fajtat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2016 19.10.2016 20:36:34
|
|
|
|
Veronique
|
Tako ja, se strinjam glavo gor in v nove boje! Vseeno pa upam, da bo ze ta mesec cimbolj zelen seznam Mene pa lahko tudi uradno pobarvate na rdece.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?