Knez_ -> RE: Ne vidim rešitve... (19.10.2016 15:34:11)
|
Žalostna zgodba. V prvem zakonu trpljenje in potem še več slabega, da bi bilo bolje; nov zakon v katerem je mogoče še slabše kot prej. Iz dežja pod kap po domače. Poskusila si vse, da ga spremeniš pa ni šlo. Nikoli ne gre, ker drugega ne moremo spreminjati, če tega noče ali pa če mu ni jasno, kaj točno hočemo. Edina oseba, ki se lahko spremeni si v tej vajini dvojini le ti. Če se ponovno ločiš, se lahko zgodi, da naletiš še na tretjega neodzivnega partnerja. Praviš, da si mu povedala vse o sebi, kar pomeni, da si je verjetno vsaj na začetku vzel čas zate in te poslušal. Lepo je če si slišan in razumljen zato verjamem, da ti je lahko zmešal glavo. Sprašujem pa se, če mogoče tega ni bilo in si šla preko tega, da bližine ni, kljub temu, da to potrebuješ. Si bila prehitro zadovoljna z drobtinicami? Ali si mogoče tajila v sebi občutek, da nekaj ni v redu. Zato se strinjam z bskrle, da si vzemi čas zase oz. ga pripravi do tega, da ti bo omogočil, da si ga lahko vzameš. Če te samo izkorišča, mu to onemogoči. Ne pusti se. Naj prevzame nase več kot do sedaj. Cela zgodba deluje tudi v smislu: "Glejte, kaj mi dela!, kakšen je." Zanima me ali si res v slepi ulici iz katere je izhod samo v ločitvi. Misliti mi da tudi stavek, da ne ve kje je tvoj ščegetavček. To pove precej tudi o tebi. Kako je mogoče, da mu nisi povedala, pokazala kje je. Ga naučila kako si želiš, da dela z njim. Ne razumem te pasivnosti.
|
|
|
|