|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2017
13.9.2016 16:44:33   
lillith82
Pozdravljene :)
Mislim da so 4-je pozitivni testi dovolj velik znak, da se oglasim tukaj :) Vsem, ki ste do sedaj zagledale pozitiven test iskreno cestitam in zelim uspesno nosecnost user posted image
Za mano je 5 neuspesnih let, kup pregledov, postavljena diagnoza endometrioza in nasvet ginekologov, da naj grem cim prej na umetno, ker naravno skoraj zagotovo ne bo uspelo. PA JE!! user posted image Lani septembra sem sicer ze dozivljala taksno evforijo, ki pa se je zal koncala v 7 tednu in upam da bo sedaj drugace...sem pozitivna kolikor se da.
Po mojih izracunih naj bi bil PDP 20.5.2017, vec pa zvem 22.9. ko imam ze prvi pregled. Vem da je zgodaj in da verjetno ne bom izvedela prav veliko, ampak zaradi moje neuspesne zgodovine in endometrioze, imam pregled malo prej.
Bom pa zelo vesela ce me dodate na seznamuser posted image Kraj: Posavje, PDP 20.5., druga nosecnost, 0 otrok, prvi pregled 22.9., starost 34 let.
Btw a ima se katera bolecine v spodnjem delu trebuha? Obcutek je podoben kot da bo prisla M... Glede na to da so moje bolecine ob M bile ponavadi nevzdrzne, so te dokaj manjse, pa vendar jih obcutim veckrat na dan nekje v predelu sramne kosti.
Lep dan vsem user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.9.2016 17:20:21   
Anonimen
Ja enako - po treh pozitivnih testih (dva BC, kjer se je črtica tako rahlo videla, da sem jih skoraj vrgla v koš brez da bi dodatno pogledala, in en Clear Blue, kjer je bil jasen plus), se počasi privajam na idejo, da sem noseča. Še ko sem videla jasen plus kar nisem mogla verjeti, čeprav sva planirala...
To je drugače moja prva nosečnost in ker nimam popolnoma nobenih znakov se še kar sprašujem ali sem sploh noseča, saj se ne počutim popolnoma nič drugače. Sem mislila, da bom "vedela", pa če ne bi po naključju naredila testa sploh izvedela ne bi in bi ga veselo žurala naprej user posted image
Saj si ne želim slabosti ali kaj podobnega, kot imate nekatere, ampak sem mislila, da bo vsaj kakšen znak, pa nimam nobenih klasičnih znakov (boleče prsi, špikanja, slabosti...). Še pogosto lulanje ni nič novega saj sem bila že prej vsako uro na WC-ju user posted image Zadnje dva tedna mogoče malo težje vstajam zjutraj, ker sem zaspana, ampak vseeno sem bila enako aktivna kot prej in nisem imela nobenih težav (tek, hribi, vaje z utežmi...). Tudi sestra je rekla, da lahko z aktivnostmi brez problema nadaljujem, če sem to počela že prej, ampak mogoče bom z utežmi vseeno kmalu prenehala.
Glede na različne spletne preračune naj bi bil rok okoli 8.5., prvi pregled pa imam čez tri tedne. Do takrat se sploh ne upam veselit ali delat kakšnih planov, ker se mi celotna stvar zdi še vedno precej surrealna user posted image Iz enakega razloga ne misliva povedati nikomur do takrat, saj trenutno vidim še preveč scenarijev kaj vse bi lahko šlo narobe.

Pa uspešno nosečnost in hitro bežanje dni do prvih pregledov user posted image

(odgovor članu lillith82)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
13.9.2016 17:35:17   
Anonimen
Tiste anonimne ki želite biti na seznamu prosim da se podpišete z Anonimna in dodate en smeško, da se ve kera je kera.
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
13.9.2016 18:25:31   
pa3sha
Moji podatki za dopolnitev seznama: sem iz Bele krajine in stara sem 31 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.9.2016 19:21:43   
kraljicna
Hvala za dodanje na seznam. Sem pa z Otočca pri NM.
Imam pa za vse eno vprašanje. In sicer, spopadam se s kar groznimi slabostmi, ki trajajo čez cel dan. Minejo le takrat, ko jem. Kako si lajšate slabosti, tiste ki jih imate? Sama sem slišala za čaj iz svežega ingverja. Pa tudi, da bi naj pomagalo, če zaužiješ več manjših obrokov čez cel dan. Kaj pa ostale menite?

(odgovor članu pa3sha)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.9.2016 19:40:05   
natty23
Pozdravljene.Jaz sicer zaenkrat nimam se težav s slabostmi,mogoče rahlimi..glede prehrane pa jem večkrat na dan (sadje,kosilo,sladica,sadje,večerja)....edino kar je da kavo spijem zjutraj...ampak opažam da čez kako urco se mi začnejo tresti roke in dokler nekaj ne pojem,se počutim bolj "švoh"...mislim,da jo bom ukinila.Čeprav popoldne pa ni panike.Krči so občasni,pa povečan beli tok...me prav moti.
Wauu,lepo je videti koliko nas je..ipam,da bomo vse srečne mamice
v maju😀

(odgovor članu kraljicna)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.9.2016 19:47:37   
Anonimen
Menda ingverjev čaj pomaga, pa v lekarni obstajajo tudi ingverjeve tablete. Ampak meni je ingver nekaj tako ogabnega, da mi niti na misel ne pride da bi sploh poskusila čaj.
Sem pa enkrat kupila za bejbo zapestne trakove proti slabosti v avtu in gor piše da pomagajo tudi pri nosečniški slabosti. Mogoče bom to poskusila, čeprav pri nas se niso obnesli proti slabosti v avtu...
Pri meni sploh ni neke logike kdaj mi je slabo, enkrat se že zbudim s slabostjo, enkrat mi je slabo šele zvečer, enkrat ko sem lačna, enkrat ko se najem. Zelo težko bi naredila karkoli da bi jo čimbolj poskušala omejiti, ker nikoli ne vem kdaj in zakaj bo nastala. Moja edina strategija borbe proti slabosti je čakanje da mine user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu natty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
13.9.2016 21:13:12   
Dorskiy
Če sklepam po prvi nosečnosti računam na to, da me bo slabost počasi minila :) takrat bom res prešaltala na bolj zdravo hrano spet. Zdaj si res ne morem pomagat če mi polovico hrane smrdi, diši pa mi glih tako vse skup zmešano in mi res paše tisto jesti, lačna pa ne morem bit ker mi je potem tud slabo user posted image
Danes sem bila grozen primer, za zajtrk kakav, pa košček koruznega kruha, kosilo: bučke z mletim mesom, potem sem kar hitro kasneje jedla čokolino, pol sem pojedla eno jabolko,potem sem jedla malo višnjevega kompoda ko ga res nikoli ne jem, a zdaj pa mi je najboljši.... pol sem spet jedla čokolino za večerjo. Vmes pa sem grickala malo čipsa, da sem si okus popravljala user posted image
Gumbke na enih hlačah moram že odpet ko sedim, ker mi ne paše ko me tišči.. čeprav kg ostajajo isti user posted image
Res nikakvo prehranjevanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.9.2016 23:26:09   
dramica
Pozdravljene sonosečke:) moji podatki za seznam so 4 nosečnost,4 otrok,pdp po izračunu 2.5.2017, prvi pregled 19.9.2016.

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.9.2016 23:26:12   
dramica
Pozdravljene sonosečke:) moji podatki za seznam so 4 nosečnost,4 otrok,pdp po izračunu 2.5.2017, prvi pregled 19.9.2016.

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.9.2016 8:37:04   
Mitra77

IZVIRNO SPOROČILO: Dorskiy

Če sklepam po prvi nosečnosti računam na to, da me bo slabost počasi minila :) takrat bom res prešaltala na bolj zdravo hrano spet. Zdaj si res ne morem pomagat če mi polovico hrane smrdi, diši pa mi glih tako vse skup zmešano in mi res paše tisto jesti, lačna pa ne morem bit ker mi je potem tud slabo user posted image
Danes sem bila grozen primer, za zajtrk kakav, pa košček koruznega kruha, kosilo: bučke z mletim mesom, potem sem kar hitro kasneje jedla čokolino, pol sem pojedla eno jabolko,potem sem jedla malo višnjevega kompoda ko ga res nikoli ne jem, a zdaj pa mi je najboljši.... pol sem spet jedla čokolino za večerjo. Vmes pa sem grickala malo čipsa, da sem si okus popravljala user posted image
Gumbke na enih hlačah moram že odpet ko sedim, ker mi ne paše ko me tišči.. čeprav kg ostajajo isti user posted image
Res nikakvo prehranjevanje user posted image

Meni se zdi tvoj jedilnik čisto uredu.

(odgovor članu Dorskiy)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.9.2016 9:55:23   
SaraMark
Pozdravljene!

Z vami še ena srečka nosečka user posted image 37, LJ, PDP 23.5.2017, prva nosečnost

Tako sem vesela, da imam trenutno samo eno skrb...da se ne bi zagovorila ;)

Uživajte sredo, še malo pa bo spet vikend :)

(odgovor članu Mitra77)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.9.2016 10:02:49   
daisy dee
Dobrodošla in čestitke!user posted image

(odgovor članu SaraMark)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.9.2016 10:18:02   
natty23
Iii čestitke vsem novim nosečkam😀Se mi zdi,da smo vse z mislimi do prvega pregleda...in da slišimo srček...jaz trdbo držim.pestke,da ga slišimo vse😀
Seznam se daljša..in to je super😀

(odgovor članu daisy dee)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.9.2016 10:20:34   
SaraMark
Hvala user posted image Srečno vsem!

< Sporočilo je popravil SaraMark -- 14.9.2016 10:21:14 >

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.9.2016 13:12:17   
Anonimen
Jaz se poslavljam

Lepo in zdravo nosečnost še naprej

Naj ena druga prevzame delanje seznama

Lp

(odgovor članu SaraMark)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
14.9.2016 13:17:16   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

Jaz se poslavljam

Lepo in zdravo nosečnost še naprej

Naj ena druga prevzame delanje seznama

Lp

Sončenk...vse dobro ti želim! Kakor koli že....močna bodi!!!!sem zelo žalostna ob tej novičkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.9.2016 18:00:11   
Anonimen
Ojoj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
14.9.2016 18:42:18   
natty23
Sončenk,res mi je žal...in še žal predobro vem kako je to:(Sem izkusila 5 let nazaj.Hvala ti za lep seznam
Vse dobro pa ti želimnaslednjič❤

Punce,ima katera tudi povečan izcedek...da vidite mene,vsako uro na wcju oreverjam,da je zihr samo prozoren ali bel...hehe,čeprav se trudim biti optimistka...ampak mislim,da je to normalno😉

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.9.2016 18:44:13   
lunica23
Živjo,evo tudi jaz se pridružujem Majčicam :). Po spletnem izračunu imam pdp 19.5., prvi pregled pa 4.10. :). Stara sem 23 let in zame je to prva nosečnost. Sem pa iz okolice Ljubljane :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.9.2016 9:54:23   
Zvezdica2014
wuiiii, tudi jaz sem vam pridužim. Nimam pojma kdaj mam PDP, a po mojih izračunih nekje 20.5. Pregleda še nisem imela, ampak sej bo vse vredu user posted image

Tole bo zame druga nosečnost in upam, da bom v njej uživala user posted image

wohooooo, postala bom mami :)))

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.9.2016 9:56:54   
Zvezdica2014
Pa še to...kako je s skupino na fb? user posted image user posted image

wohooooo, postala bom mami :)))

(odgovor članu Zvezdica2014)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.9.2016 11:49:19   
natty23
Pozdravljene nove nosečke...čestitke ob vašem plusku😀
Tudi jaz sem bila teden dni nazaj najbolj srečna v tem vesolju pomojem,in sedaj držim pesti,da bom uživala v nosečnosti in da malo detece zdravo😀
Kako se počutite,jaz kar vredu...pač tipičnu znaki in povečan beli tok...jem večkrat po malem,kupila sem si knjigo o zdravi prehrani za nosečke.Ne počutim se več udobno v tesnih oblačilih..ponavadi nimam trebuščka...zdaj pa je tak napet.. tako,da se oblačim karseda udobno😀
Še 14 dni imam do pregleda😀
Moji bližnji že vedo,in tri kolegice...ostali pa po 12 tednu...o nuhalni še premišljujem...da ali ne😗
Lep dan nosečke😀

(odgovor članu Zvezdica2014)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.9.2016 13:53:33   
Smigica
Pozdravljene Majčice
sem bila med aprilčicami, saj sem po M imela PDP 28.4. 2017.....potem v Ukc na pregledu zaradi krvavitve mi je po velikosti rekla da je PDP 3.5.....sedaj 13.9. ko sem imela pregled pri svoji G, pa mi je postavila PDP 1.5.2017 - prav lep datum :D Tako da sem vam pridružim tukaj in bi se želela pridružit tudi na fb (sem bolj aktivna)- le če je skupina skrita. Saj sem v juniju imela SS v 8 tednu in tokrat do Nuhalne ki jo imam 18.10.2016 še ne želiva razkriti nikomur.

se beremo ;)
lp

(odgovor članu natty23)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.9.2016 14:52:16   
lillith82
Soncenk zal mi je da se je to zgodilo user posted image Vem kako je ko se razveselis user posted image in se cez noc konca. Drzi se.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Smigica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?