Marion -> RE: Majčice 2017 (10.9.2016 6:50:59)
|
Pozdravljene, Ker naj bi bil pdp cisto konec aprila sem se rajsi prikljucila sem :) prvi pregled imam 19.9., zaradi vnetja in spikanja vse povsod in slabih brisov sem ze vidla uz v 6.tednu, tako da poleg obupnih slabosti dokazov ne manjka. Moja prva nosecnost, stara sem 33 let, zaradi vseh domnevnih tezav (pregrada, zamasen jajcevod, slabi brisi) ni bilo videti, da bo kdaj kaj, pa je ocitno uspelo ;) zaenkrat bolj v mislih uzivam v nosecnosti, ker v realnosti so v 6.tednu startale absolutno obupne slabosti, pocasna prebava, voh kot v znanstveni fantastiki, prsi noro obcutljive,glavoboli, hormonalni tobogani, utrujena pa kot nikdar prej! Za nekoga, ki prezivlja ful casa v gobanju in akciji je tole... Kar sprememba. Ampak, kot berem nisem edina & toje vcasih kr v tolazbo, ker vecina mojih prijateljic ze ima otroke & redko katera je izkusila kar opisujem. Potem se seveda vprasas, a je s tabo vse ok :) zaenkrat se ne gledam nikakrsne opreme, googlam minimalno (saj obstaja velika moznost, da si ze mrtev), vejo najini bliznji, tudi po ns ne bova javna vec kot to. Zanima me za katere preglede se boste odlocile poleg ns ter rednih seveda? Po folni imam tudi jaz obcutek, da mi je noro slabo, obstaja kaksna, ki jo lazje prenasate? Sicer imam pa itak obcutek, da imam pred gripozno stanje ze 3 tedne, samo srcno upam da izzveni do konca prvega trimesecja :) morala sem nekomu potarnati, obljubim da ne bo stalno tako. Vsem lep pozdrav & energicne dneve :)
|
|
|
|