pomočnica vzg. -> RE: Majčice 2017 (31.1.2017 8:43:33)
|
Hej usem,ki ste še tle,očitno nas je malo,ampak vseeno, če imam čas vas rada berem[sm=smiley1.gif]. A ima še katera pomanjkanje železa? Jaz sem namreč dobila tabletke. Drugače se kar držim, zaenkrat-trkam, kljub vsem virozam okol mene,doma k sta moj in hči bolna in v službi. Ah priznam,da že kar malo odštevam dneve. Natty a ne boš nič dopusta koristila? Jaz bom celega,tako,da delam nekje do 20.3 (PDP imam 31.5.). Glede oblačilc, jz sm pri prvi kupila št.62 (k so nam tko rekli v soli za starse),sam je mali pol use šrlel z nje,pa ni bila majhna 53cm,ko se je rodila. K sreči sm mela tud kšno 56.Tako,da zdaj kupim sigurno 56 in še kšna 2X 50-ko. Aja definitivno dolge rokave,vsaj do une vročine. Jaz sm prvič rodila konec avgusta,zuni 29 stopinj,pa so jo v porodnišnici oblekli dvojne dolge rokave. Otročki še nimajo prekrvavitve. No doma sva bile potem v enih dolgih,pa za ven po bombažno kapico. Aja tetra pleničke majo v Müller ju 3x v kompletu,ful dobre po 17m kot nove. Iz pikapolonice so pa sam še za po tleh brisati.
|
|
|
|