Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa kooončno so menda slabosti pri kraju, upam, da se nisem zarekla. Za vikend smo bile s prijateljicami v Lj, pa mi 2 uri vožnje do tja nista ravno sedli, ampak glih bruhala pa nisem.
Nimam dovolj samodiscipline, da bi se spravila v red. Mogoče bo v drugo bolje :-)
Košara je tudi zelo udobna.Edino športni del je kar velik in če je otrok radoveden,kot moja k sva ble pri 4.5 ih mesecih že v športnem zna bit mal velik in je fajn otročka mal "založiš" okol. Kateri model pa si gledala?
Na sliki sta mi bili všeč kombinaciji siva-zelena in rumena-rjava,ampak ko sem ju videla v živo mi nista. Ne potegneta mi. Se pa da super zložiti,daš dol kolesa in gre tud v clio-ta