Veronique -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 (16.9.2016 15:54:57)
|
Radenska me veseli, da si prisla do tega spoznanja in da si srecna ob tem. Jaz se nisem tam in mi je hudo tudi, ko take stvari berem. Mislim, da ta del foruma ni pravi kraj, da nekomu reces "da se mora sprostiti". Lahko so vmes zdravstvene tezave, ce imas neprehodne jajcevode ti vsa sprostitev tega sveta ne bo pomagala, isto, ce ima tezave moski. Potemtakem ne bi smela zanositi nobena, ki del O teste, si meri bazalno temperaturo, hodi na UZ spremljanje, ker prevec razmislja o tem? Meni je v drugo ravno na ta nacin uspelo, spremljam tudi vmes kak tuji forum in vem, da je se ogromno takih punc. Sama sem veliko bolj mirna z O testi, vsaj vem kdaj prbl. bo O in tudi M. Dve crtici pa bosta, ko bosta. Tako vem, da je bil timing pravi. Hudo mi je, ko berem take nasvete o sprostitvi, ali pa "da partner ni pravi". Jaz pridem na ta forum po spodbudo, nasvete, da lahko delim svoje strahove in veselje. To je edini prostor, kjer se lahko sploh pogovarjam o tem brez obsojanja in taksnih in drugacnih nasvetov, ki jih imam dovolj ze v vsakdanjem zivljenju. Upam, da se tudi ta tema ne bo spremenila v eno samo kreganje, ampak bomo se vedno skupinica, ki se med seboj podpira v dobrem in slabem.
|
|
|
|