Veronique -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016 (10.9.2016 21:35:21)
|
Meni je tudi super, taka lustna skupinica smo, sploh ker se razumemo in vemo kako je. Jaz sem mislila, da sem edina, ki se ji je to zgodilo. Sele ko sem prisla sem, sem videla kako pogosto je. Ze skoraj nekaj vsakdanjega - grozno.[sm=smiley19.gif] Tocno to, da moras 3x skozi to, katastrofa! Hvala bogu, da imam super G, ki mi je dala napotnico "samo" po dveh. O teste pa res redno delam[sm=smiley36.gif] kupujem jih na ebayu, ves koliko cenejsi so!!! 60kom sem dobila za 10eur, zraven je bilo se 20 nosecniskih. Res se splaca, naroci si, ce imas moznost. Ce pa je nimas pa ti lahko tudi jaz narocim, da ne bos teh tadragih tu kupovala. Ha ha, sem prav vesela, da si omenila tega digitalnega. Ga ze nekaj casa gledam in se poigravam z mislijo, da bi ga kupla[sm=jezicek.gif] se ga pri nas res ne dobi, tudi to bi jaz na ebayu kupila. Pomoje bom konec sepembra (po placi[sm=smiley36.gif]) narocila pa da vidimo, ce se boljse obnese. Ti navadni so mi vcasih malo tezki za brat. Ce zelis mi lahko pises ZS pa izmenjava kak link[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|