mišek -> RE: 3 mesecniki-razvoj (26.9.2005 14:22:35)
|
Moj sonček[sm=smiley1.gif] je star tri mesece in pol. Do treh mesecov smo se široko povijali, do takrat je ležal na previjalni in vozičku pri miru, tudi kravic ni hotel pasti, četudi sem ga dala na trebušček samo v pamperski-me je že skrbelo da je kaj narobe. Pri treh mesecih pa smo dali široko povijanje vstran in moj sonček je postal čisto drugačen, v treh dneh je "nadoknadil razvoj" celega meseca. Sedaj pase kravice, da dvigne trup, previjalno imam pa polno njega, tudi v vozičku binca tako, da mi če imam dekico v vozičku jo vrže z bincanjem ven. Sicer se pa midva veliko pogovarjava, smejiva tako da je moj rekel da naju bo posnel, bereva knjigice (iz blaga) in mučkava liste-zelo rad gleda knjigice. Rad se igra pod mostom z igrači, res pa je da se igrač hitro naveliča, tako da mu jih menjujem. Na previjalni se igramo skrivalnice-si z dlanmi pokrijem oči in ga nato pogledam ali pa mojega sončka pokrijem z brisačo tudi čez glavico in nato odkrijem-ta igrica jaz ji pravim skrivalnica mu je zelo všeč, saj je takrat veliko smeha. Sicer pa je moj sonček zelo radoživ in zgovoren, čim pride kdo k njemu in ga ogovori se že smeji in pogovarja. V vozičku se vozimo še zmeraj v košari-vodoravno, zaenkrat še ni pokazal zanimanja da bi mu dvignila vzglavje, po rokah se pa nosimo navpično najrajši tako da je s hrbtom obrnjem prozi mojemu trebuhu, da ima razgled, bognekvar, da bi ga v ležečem položaju nosili po rokah. Lp pozdrav
|
|
|
|