Ashatan
|
mateiicicaa, to pa ni najbolj podobno Postojni, da ti niso rekli, da pridi spet čez en teden, magari spet samoplačniško, da pogledate če je kaj zrasla GV in če je srček že viden. Lahko pa konec koncev pokličeš nazaj tja in rečeš, da bi čez en teden prišla ponovno. Te pa zelo razumem, meni se je to v prvi nosečnsti zgodilo, sem imela kar hitro prvi pregled, tudi nekje 5t in nekaj dni in je bila GV na 2mm in bi lahko šlo za kasnejšo zanositev ali pa se je nehal razvijati, pa me je G naročila čez en teden ponovno in je še vedno bilo na 2mm in sem morala na abrazijo, ker samo se ni nič začelo čistiti. V drugi nosečnosti je bilo na prvem pregledu pri 8t vse ok, le kasnejpa zanositev. V tretji pa spet tako kot v prvi nosečnosti, pregled pri 6t in ni bili srčka in manjše vse skupaj, je G kar rekla iz tega ne bo nič in mi dala napotnico za abrazijo dva dni kasneje, čeprav sem ji ves čas govorila, da vem dan kdaj je bilo spočeto in je teden dni kasnejša zanositev, je vseeno rekla da je tudi za teden več premalo in naj grem na abrazijo. Sem bila čisto fertik, v Postojno klicala in mi je G rekel da se nikoli na prvem pregledu ti kar ne zaključi, me k sebi naročil teden kasneje in glej, bil je srček in sedaj zraven mene na kavču sedi navihana 6 letnica. kaj ti želi povedati? Da ni vse končano, ne nujno. To je še vse tako zgodaj, da je normalno, da se v takem primeru (pa res si šla zelo zgodaj na pregled, ampak to je bila tvoja odločitev), da bi lahko vedela da tole še ne bo ravno najbolj rožnato. Probaj nekam čez en teden, če tvoje G ni in je na dopustu ali pa zdrži do 24. Imaš absolutno še vedno vsaj 50:50 možnosti da je vse ok, ker pregled sedaj je res res zgodaj še. Jaz imam pregled 26.8. šele in bom do takrat zdržala, mi je čisto ok tako, ker kot vidiš, kakšne imam izkušnje s prehitrimi pregledi in da skoraj moje punčke ne bi bilo, če bi G poslušala in šla na abrazijo.......grem raje kasneje, ko vem da se mora 100% vse videti. Če pa se ne bi, pa vem kaj sledi, ni nibenega tedna čakanja, sekiranja in solz.
|