Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Ti je bilo v obeh nosečnostih slabo? Jaz v prvi samo jest nisem mogla, v drugi pa grozna slabost, na meji z bruhanjem. Oboje od 7. pa do 11. tedna. Tko da drug teden pričakujem slabost. Saj mene tudi vse skrbi..včeraj sem videla enega otroka s posebnimi potrebami in se mi je srce paralo in itak potem pomisliš... Ampak ne, vse bo ok. Mora bit! Ko sem bila prvič noseča, je bil samo test pozitiven, to je pa tudi vse od znakov, pri 6-7t na prvem pregledu se ni videlo srčka, 2mm je bila samo vrečka in sem morala na čiščenje. Kam me je, res me je dotolko. Pa ne v smislu nekega žalovanja, ampak v mene se je naselil en strah in groza me je anestezije, oba CR sem imela v lokalni in bila zbujena, to mi je ok tako. Samo takrat prvič sem bila evforična, vsem povedala, načrtovala, gledala vozičke, vesela, kaj se pa meni lahko zgodi sploh slabega, mlada sem še bila........Ti povem, v nobeni naslednji nosečnosti nisem bila tako mirna, pa sta se obe dobro končali in potekalo brez problema vse. Amoak kasneje obakrat se so prvega pregleda nisem niti upala veseliti, tudi partnerju takorekoč nisem dopuščala nekega veselja in govorjenja o tem......vse zaradi prve slabe izkušnje. Ker vem kako je boleče. In če se pri meni sedaj tole ne konča dobro, je konec s poskušanjem, da moram na čiščenje mi naredijo istočasno (če je le mogoče) še sterilizacijo. Slabo mi je pa potem bilo v obeh, samo ne vem od kdaj točno, sem v stare materinske sedaj pogledala in sem imela prvič pregled pri 8t in imam vpisano slabost, v drugi nosečnosti isto 8t in je slabost napisana, tako da do takrat mi je očitno že bilo fajn slabo Nisem toliko veliko bruhala, kot to da mi je skozi nekaj gor dvigovalo in tisti občutek, da boš vsaki čas bruhal in veliko stvari mi je grozno smrdelo......Obakrat se je končalo okoli 12-14t, torej od prvega pregleda do malo po NS. Morda sem se po NS tudi pomirila bolj. Dalje pa vse brez problema.
|