Ashatan
|
Hja, zgleda, da sem čisto zares noseča En plod (kako mi je odleglo), že lepo velik in viden, srček pridno dela in že lepo miga . Malo kasnejša zanositev, kot predvideno, ampak pdp ni popravljala, ker je znotraj enega tedna in tako bo CR, je že zapisala. Pdp imam pa svetovni: 1.april Saj me nihče ne bo jemal resno . Nosečnost 8t6d. Dala mi je že napotnico za AC, ki jo je tudi sama predlagala, povedala da je 1% možnosti splava, ampak da se njeni pacientki ni še nobeni zgodilo, tako redko je to. NS+DHT se naročim in plačam sama. Pregled čez 1 mesec. Aja, pa UZ pripadata dva na zavarovalnico, ampak sem jo lepo gledala, pa povedala da me je kar strah zaradi maternice, starosti in odrezanega MV, pa ne toliko za plod, bolj za to če bo maternica in MV zdržala in je zapisala, da bova delali vsakič ali vsakič drugič UZ in bo zavarovalnici to opravičila s temi razlogi. Bila je pa ful vesela, kot da je ona noseča , ker je upad nosečnic velik, lani jih je imela 120, letos pa ne ve če bo do 70 prišla. Takšno leto zgleda. Ampak to je ok, za vpise v vrtec, mali razredi v šoli, SŠ čez mnogo let lažji vpis, fakse.....če bo mala generacija drugo leto. Hja, jaz imam že večje otroke in razmišljam vse sorte vnaprej, ne samo o vozičku (o katerem tudi razmišljam ). Možu se je pa tam nekje v službi kar malo utrgalo od sreče, verjetno je skakal v zrak in se režal kot bi na loteriji zadel, to bi bilo za posneti . Me danes na večerjo pelje, ker včeraj sva imela pa obletnico kar sva se spoznala.
|