Sofie -> RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016 (8.8.2016 10:27:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: izida Grozno težko....še posebej, ko ti gin. reče, da pri 26-ih letih in rednih in normalnih mora uspeti v par mesecih..... Joj no ... nekateri GIN. so pa res adijo pamet. Itak velja, da do 12 mesecev poskušanja je še čist v mejah normale (ok, odvisno tud od starosti - tam po 30 prej ukrepajo). Držim pesti tudi zate. Se strinjam. Zato te tudi moj G nikamor ne pošlje dokler ni eno leto mimo. Poznam kar nekaj punc, ki jim je uspelo v enem letu, ampak tam bolj proti koncu. Izida ti imaš še čas. A ni pri tebi šele nekje pol leta odkar delata na otrocku? Zdaj imaš še O teste pa bo šlo. Ubistvu me je malo presenetilo, da so te že spremljali z UZ in vse ostale zadeve. Pomoje malo prehitevajo in pol se sploh ne moreš sprostit. Od januarja imava SO brez zaščite, drugač pa tako, da štejeva, grem zdaj v 8. Krog. Meni se zdi fajn, da me je vzel tako resno in sam dejal, da nekateri predolgo čakajo. Ne ne, spremljanje z UZ pa je čisto upravičeno, jaz morem zanositi kar se da hitro, če želim normalen potek, posledično tudi samo enkrat donositi in roditi... Subjektiven pogled je tukaj čisto odveč in sprostim se tudi lahko brez problema. Če imaš neke druge težave potem itak. Če pa je ostalo ok je pa neko forsiranje v hitro zanositev brez veze. Mene so poslali precej hitro v neplodnostno, ker se je že leta vedelo, da imam pregrado in da jo je treba odstranit. Pa tudi pred jemanjem KT sem imela cikluse dolge tudi 60 dni. Če se prav spomnim imaš sedaj v avgustu še pregled prehodnosti jajcevodov?
|
|
|
|