Anonimen -> RE: MORALNA DILEMA (5.7.2016 11:27:32)
|
EVO, KAKO SE JE STVAR RAZPLETLA Da imam PCOS sem mu povedala že takoj na začetku zveze. Sva pa ponovno načela debato o vsem tem in sem mu povedala kako so se stvari odvijale z bivšim. - Da nisva uporabljala zaščite, da zanosila v več kot enem letu nisem, da se mi je cikel tudi od stresa porušil... Bivši je bil namreč mojstrski manipulator: ko sem dobila občutek da nekaj ni vredu in sem se želela pogovoriti, je vse obrnil da si domišljam itd. Še ko sem imela dokaze črno na belem ni priznal (dokaze da se je nekaj dogajalo od čistega začetka zveze) . Še ko sem si zadnjič prišla po stvari mi je govoril, kako boma zdaj zrihtala moje jajčnike, da bom lepo zanosila... Pač, njegov plan je bil da zanosim, zato da bom doma, on bo pa delal kar mu paše. V glavnem, zame kar travmatična izkušnja. Na moje presenečenje mojega dragega ni preveč zmotilo vse to. Bolj je bil videt zgrožen, da je nekdo lahko tak kreten kot moj bivši. Hvalabogu je tak karakter da ima rad izzive in je še vedno optimističen, me je ful potoloažil. Skrbelo me je edino, ker je kar konzervativen, pa bi mel raje da bi bil moja prva ljubezen pa to. Ampak kaj hočemo, takšno je življenje :) Sem pa bila pri G in smo se dogovorili kdaj začnem s klomifenom. To je bilo mojemu dragemu zelo všeč. Predvsem mu je bilo všeč, da sem se pripravljena zdraviti, da zanosim (pri bivšem sem oklevala, ker sem sumila da nekaj ne štima) in sedaj komaj razume, ko sem mu razložila kako me je bivši prizadel, kako velik korak je to zame. Hvala punce za vse nasvete. srečno nam vsem [sm=pikapoka1.gif]
|
|
|
|