izida -> RE: II pričakujemo JULIJA 2016 (27.7.2016 12:28:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Nimam pojma, sem še v močni fazi zanikanja ali pa ne verjamem kaj vidim in še nisem v fazi ko se mi utrga od sreče, ker me je strah da to ni to........ Čeprav se mi še nikoli, pa sem res delala ogromno testov, še ni pokazala kakšna črtica kdaj, ali je bel kot sneg ali pa pozitiven. Kam padem ne vem, 2.4. je rok po ZM, ampak jaz bom imela CR, ta je vedno vsaj teden pred pdp, tako da bi bilo to marca in bi verjetno šla med marčevke. Ker pa imam vedno kasnejšo zanositev (že 3 dan izostanka je, pa mi je pokazalo tole komaj vidno malenkosti) bi pa pdp verjetno spet premikali za en teden......... Malo sem v neki čudno fazi[sm=smiley36.gif] Če je res, sva na morje šla dva in nazaj prišli trije. Klasika torej, ko rečejo dopust si vzamita, idita nekam, sprostita se, ne mislita na to......... Čestitam!! Lepo, da Vama je uspelo, to je zagotovo črtica[sm=rozacrtici.gif[sm=rozacrtici.gif]].Se bom pa obregnila na to poveličevanje sproščanja in odmislitev, ki ni nujno povezana s spočetjem. Tudi midva in mnoge druge smo šli na dopust in odmislili, pa ni ratalo, žal. Čestitke [sm=bravo.gif]
|
|
|
|