RH82
|
Marčevke ste pridne. Jaz pa malo zaostajam, ampak sem bolj pridna kot pri prvem. Včeraj sem domov pripeljala še posteljico, danes grem iskat novo podlogo za previjanje, potem se pa lotim pregledovanja oblačil. Želja je, da bi do vikenda že kak stroj oprala in pa predvsem, da vidim, kaj imam in če kaj manjka. Se ne spomnem od prvega. Vem, da imam manj, ker sem prvič dobila še od sestrične, ki pa je tista oblačila dala naprej. Če bo kaj za kupit, bom verjetno počakala na začetek marca ali pa celo po PDP, ker za silo bo gotovo dosti. Če bo treba kaj novega, bom pa verjetno kar prek spleta naročila, da bo hitro in enostavno. Sicer sem pa ravno s pregleda. Je naredila G še kratek UZ, srček je v redu, mere so povprečne, punčka veselo brca (sem imela trebuh v leže nagnjen v desno ), pa obrnila se je na glavo in naj bi zdaj kar ostalo tako. Kontrolo imam čez 4 tedne, skupaj še z urinom in krvjo in toksoplazmozo. Potem bo pa verjetno že bolj pogosto šlo s pregledi. Sem se zmenila tudi, da mi naslednjič vzame bris za streptokoke. Počutim se pa precej dobro za tak čas. Mi je šlo hitro teh 30 tednov in se mi zdi, da bo punčka zdaj zdaj tu. Se pa res moram še malo na porod pripraviti, pa preveriti tole s potrdilom za prisotnost partnerja, urediti varstvo za sinčka oz. najti sorodnike, ki bodo lahko vskočili, ko bo akcija. V službi mi je trenutno ful luštno, zaključujem stvari, dela je sicer ogromno, ampak mi je fino, ko se tako zaokrožuje ena celota. Upam samo, da mi uspe kaj prej zaključiti, da pokoristim še kaj dopusta zase.
|