Sparkles7
|
Evo, meni tudi ravno zdele v sosednjih sobah (druga polovica hiše) štemajo za elektriko, tako da je to tudi eden od pomembnih razlogov, zakaj bi raje malo čez rok kot prej :D Danes sem imela pregled po enem mesecu, v 33. tednu. Vse kaže super. Sicer sem bolj malo videla, oziroma večinoma nisem prepoznala delov telesa, ki mi jih je ginekolog razlagal :D Ampak važno da je on vse preveril in da je vse ok! Mali ima že skoraj 1900 teže :) Naslednji pregled imam čez 3 tedne, in šele takrat dobim napotnico za porodnišnico. Sem pričakovala, da jo že danes, za vsak slučaj :P Pa so rekli da ne dajo, da je ne bom slučajno prehitro izkoristila, da naj kar lepo počakam :D Mi je pa čudno, da se zelo počasi redim... v tem mesecu samo 0,7 kg. Danes sem šla tudi po papirje, da uredim porodniško (res je - če oddam v februarju, je zadnja upoštevana plača decembrska. Da bi se upoštevala še januarska, se ne da). In pa tudi očetovstvo sva uredila. Ko bom šla v porodniško, nameravam prebrati knjigo Modrost rojevanja, malo za psihično pripravo... Drugače pa se tudi jaz malo pripravljam in mirim na ta način - da oni tam že vedo, kaj je prav in najbolje, jaz se moram samo čimbolj sprostiti, sodelovati s popadki in ob tem razmišljati, da bom z vsakim popadkom bliže koncu poroda in temu, da se mala štručka neha matrati tam po poti na ta svet in jo končno spoznamo :) Hja, ime pa imava midva zbrano praktično že od začetka, le eno je v igri že cel čas, in nimava alternativ. In kaj se potem naredi, itak - znanka, skoraj soseda, pred kratkim rodi sinčka in ga poimenuje enako. Noro! Sem bila kar v šoku, sploh nisem mogla verjeti...
|