diamantina -> RE: Marčevke 2017 (11.8.2016 17:22:18)
|
No, pri nas sta otroka RHD neg in sem dobila injekcijo tudi po porodu. Se še prav dobro spomnim, tako da je očitno vseeno ali kaj ... kaj pa vem, jaz sem ju dobila, že 4x v življenju. [sm=smiley36.gif] Pri nas se o imenih še ne pogovarjamo, tudi otroka pravita, da jima bo vseeno, tako da to pride na vrsto šele potem, ko bomo videli, kaj bo. Naša fanta imata zelo lepi slovenski imeni in to celo z R in ni prav nobenih problemov z izgovorjavo, ker lepo izgovorita vse črke. Na srečo nimamo obveznosti s kakšnimi logopedi. Pa tudi alergij nimata na kakšno hrano, kar je res velika prednost. So kar ubogi otroci, ki lahko samo zraven gledajo, ko se drugi sladkajo in uživajo ob. npr. hamburgerju (sploh tisti s celiakijo so zelo ubogi). Ose in čebele so nas že tudi napikale, pa smo preživeli. Letos je tamalega celo ena v jeziček pičila in smo jo zelo dobro odnesli, k sreči. Otroške bolezni - kolikor vem so nevarne samo kakšne rdečke in vodene koze, če jih nosečnica še slučajno ne bi imela. Jaz sem vse otroške dala skozi, tudi otroka že oba, tako da nimam strahov. Glede službe - jaz bi tudi lahko izbrala redno, ker me vedno mož zaposli, ko se mi v šoli konča, ampak jaz nočem z možem delat. [sm=smiley36.gif] Kaj pa vem, se zgodi najsabši možni plan in sva potem oba brez službe. Bolje je imeti vsak svojo, sploh če lahko ima en od partnerjev državno. Kra in voda - to pri nas kar v zdr.domu oddamo potem pa oni razpošljejo naprej, tisto kar ne delajo sami.
|
|
|
|