Sofie -> RE: Marčevke 2017 (2.8.2016 9:52:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akajni IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Akajni Saj vem da je hitro, ampak jaz v duhu optimizma razmišljam že o vozičkih, pa sem včeraj ugotovila, da sem živela v totalni zmoti, ker sem mislila, da če kupiš en voziček z nekimi nastavki, da imaš potem vsaj do 3 leta mir, pa ni tako, ne? Je tale košara in športni del do enega leta, potem pa rabiš spet nov voziček?:) Al je kakšna vmesna varianta? Mama pravi, da me je ves čas nosila v ruti, potem pa sem imela nek voziček marela:) Pa še to me zanima.....ali naj bo zibelka čisto zraven postelje, ali malo vstran, za predelno steno? Hvala za odgovore, sem čisto nova na tem področju:) Odvisno kakšen voziček boš kupila. Jaz računam, da bom imela samo enega. Zato sem izbrala Bugaboo Cameleon. Za prva pol leta bo košara potem pa je že otrok lahko v športnem delu. Voziček ima samo 9kg, tako da kakšne marele ne mislim kupovati. Vem da je prijateljica z njim ogromno prevozičkala, ga vzela sabo na potovanja itd. Meni ogromno pomeni to, da vem da grem z njim lahko na lokalni hrib, da ima veliko košaro ter da je lahek (ga bom morala iz garažne nesti v stanovanje). Za začetek bom imela pa košek, ki bo kar v spalnici. Ne bo zraven postelje, ampak blizu pa [sm=smiley36.gif] Glede otroške opreme je itak tako, da vsak kupi tisto kar je njemu všeč. Meni je izredno pomembna praktičnost. Pa nikakor ne bom šparala pri lupinici in isofixu (Maxi Cosi), ker vem da se bomo veliko vozili. Hm.....zdaj pa spet ne vem več:) Ker tale Bugaboo se meni zdi podoben mojemu favoritu: https://www.mypram.com/en/mutsy-evo-urban-nomad-incl.-carrycot-pram.html Bolj me muči, če laho imaš res ta športni del do npr. 3 leta starosti otroka? Z Mutsy-jem je moja prijateljica zelo zadovoljna. Je tudi lahek, lepo vodljiv. Baby Center ga ima ponavadi v akciji. Jaz mislim da se da imeti do 3. leta. Res pa da ne poznam otroka, ki bi se pri treh vozil v vozičku. Nekje pri 2l in pol so že vsi na poganjalčku.
|
|
|
|