Ajsha -> RE: Kdaj svinjina, med, jajčka...? (3.10.2005 14:26:19)
|
corfu, to, kar ti imenuješ predpisi, so urejene zbirke podatkov z izkušnjami preteklosti - okej, da ne bom komplicirala. Ker se je recimo že kdaj zgodilo, da je kakšen dojenček dobil hudo alregijo ali pa kakšno bolezen, so zato, da tega ne bi dobil še kakšen drug, zapisali to v knjige. Jaz se sicer res s tem ukvarjam profesionalno, ampak mislim, da ni nič narobe, če se držimo nasvetov pediatrov ali pa katerih drugih zdravnikov ali raziskovalcev. Sama vem, da nisem najpametnejša na svetu in rade volje prisluhnem tistim, ki vedo več in imajo več izkušenj. In ti ljudje pravijo tako, kot sem jaz zapisala. Seveda pa vsak dela po svoje, zaradi mene zmelji svinjino v mleko, če misliš, da je tako prav. Jaz sem samo odgovorila na vprašanje, kdaj bi naj se določena živila vneslo na jedilnik otročičkov. Bedne so mi pa izjave v stilu "saj smo mi tudi tako delali pa smo živi gor zrasli", kot jih izjavljajo naš babice in prababice. Ja, precej je živih, ampak jih je tudi precej umrlo, včasih so temu rekli iz neznanega vzroka, sedaj pa vzroke poznajo in se jih da preprečiti. Lep pozdrav!!
|
|
|
|