MladaMamiMojca -> RE: Februarke 2017 (8.7.2016 11:28:21)
|
wow nove [sm=nosecka.gif] pozdravljene pri februarkah [sm=bravo.gif] in čestitke za nosečnost, naj vse poteka bp in februarja bomo že pestovali [sm=duda.gif], tiste male, nebogljene, dišeče štručke [sm=zz_spin.gif] na FB pa dodaja Kika86, no vsaj mene je dodala [sm=smiley1.gif] trebušček [sm=zmeden2.gif] moram rečt, da sem kar precej napihnjena, zato ja, ga je treba že skrivat, saj nisem verjela, ko so pravili, da v drugo bo se ti trebušček zelo hitro poznal, ja, res se zdaj vidim, tako da komaj čakam, da je pregled mimo (jupii še malo pa bo naslednji petek [sm=bravo.gif]), ker grem čez 1 teden potem na morje, da se lahko naročim še na nuhalno in potem ne rabim več skrivat, kar bi že sedaj celemu svetu povedala [sm=zz_bounce.gif] ja, pri meni so tudi slabosti prisotne čez cel dan, včasih več, včasih manj, mi pa še vedno paše bolj sladko, na kislo ne pomislim več, čeprav v prvi nosečnosti sem bila mahnjena na kislo [sm=smiley36.gif] lepo se imejte [sm=nosecka.gif] in čim manj se sekirajte [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|