ziraf -> RE: Februarke 2017 (24.2.2017 12:28:44)
|
hej. evo mi smo imeli včeraj dva tedna, mali zelo dobro napreduje. danes je bila pri nas patronažna, porodno težo smo že presegli, za kar 200g, zdaj pa dalje. mi smo imeli na začetku težavo, lovro ni mogel jesti, polno plodovne vode je imel, pa mu je bilo slabo, tako da se tudi dojenje v porodnišnici še ni vzpostavilo. ko pa smo prišli domov, je bila stvar drugačna. mleko je začelo nastajati, formulo smo dali stran že po prvem dnevu, in od takrat ni problema sploh glede dojenja. za sedaj se je stanje glede količine mleka tudi že stabiliziralo, tako da to se je res v redu končalo. sem mislila, da dojenje ne bo steklo. spimo pa tudi še kar v redu. glede na to da ga zbujamo, dostikrat se zbudi tudi sam, ma drugače ga zbujamo na 3 ure. razn ponoči, spi nekako 5 ur. kar je res v redu, da se malo naspiva tudi midva. je res razlika. drugače pa ja, se navajamo, sprememba je velika. koliko sem se pripravljala na to, seveda nisem vedela kak dejansko je. od straha, do te ogromne odgovornosti, ki je sedaj prisotna. pa sprememba v samem funkcioniranju s partnerjem...vrjamem, da je na začetku še toliko bolj izrazito vse to, potem pa se zopet ustali in bomo našli dinamiko, ki nam bo vsem ok. če vam je ok, a delite še druge malo izkušnje s temi prvimi tedni? še enkrat, bodite dobro!
|
|
|
|