zmešana -> RE: Februarke 2017 (18.1.2017 10:31:12)
|
Hoj :) Me veseli, da ste dobro :) Lepo prebrat! Jaz imam danes malo slabši dan. Spala sem slabo, čudne sanje pa to ... :S Pa še danes me kot zanalašč oblaja ravno vsak, ki me sreča na hodniku v službi. Še na polovici delovnega dneva nisem danes, pa sem že petkrat razložila kdaj grem na porodniško. Da ne govorim o tem, da sem slišala že kako drugačna sem in hkrati, da se nisem nič spremenila, da bom imela majhnega otroka, ker moj trebuh ni ravno ogrooomen, da naj se naspim dokler se lahko (ker na zalogo se sigurno da, a ne) ipd. Jooooj, danes pa res težko prenašam vsa ta modrovanja :( MI je pa vsaj zadnja malček polepšala dan, ker mi je rekla, da dobro zgledam :P Balzam za ušesa danes. Res. Pride dan, ko mi gredo tako na živce taka modrovanja :S Limoncap, upam, da vas ne odnese :P Srečno s stanovanjem! Ja, v zdravstvenih domovih je pa noro. Vsi bolni, polno viroz, gripe ... ja nimamo kaj. Je pa lepo, če se ne bi nalezle takole pred koncem. Ziraf, ja, pri nas je stanovanje gotovo :) Končno! Za pikico pa še par malenkosti in še kak manjši bankrot, potem pa počasi bo :) Kitty 1, za BC pa nimam pojma ... pa čimveč popusta ti želim! Punce, lep dan vsem!
|
|
|
|