cebelca83
|
Zivjo,rok imam 8.2.,rodila bom na Jesenicah. Sladkor imam povisan ponavadi po zajtrku,ker pojem prevec:)Nikoli nisem imela vrednost po jedi nad 8...si pa merim samo dvakrat na teden...ce jem samo meso in zelenjavo je ok,drugace pa naraste,vendar po moje mnenju ni take panike,tudi osebna zdravnica pravi,da je to se vse ok...povprecni sladkor sem imela 5,2%,danes imam ponovni pregled,pa da vidimo...pri meni je problem,ker se ne gibam,ce bi se, ne bi nikoli presegla vrednosti....so pa na Jesenicah kar 'normalni' in zelo pozno dobis insulin....tudi moj otrok ni velik,tako da se posledicno ne obremenjujem toliko s tem,ker nekje te lahko cist zapsihirajo po nepotrebnem...se pa nisem zredila nic od kar imam dieto,v 27.tednu sem imel ze +9 kg,po tem sem shujsala za 3 kg,sedaj sem na +9 kg.. Kar se tice MV so mnenja ginekologov razlicna,jaz sem zavrnila inekcije florestron,ker sem 'poslusala' sebe in dobila tudi mnenje Pusenjaka,ki mi jih je tudi odsvetoval...in na sreco tudi to ni bilo potrebno...do sedaj nisem nic delala,tudi kuhala nisem,ampak res samo pocivala,cca 10 dni se ne bom se sprehajala....sem pa brez kondicije in se vrjetno tudi pred porodom ne bom prevec sprehajala...imam pa sreco,ker je to prvi otrok, partner in mami vse naredita,tako da si to lahko 'privoscim'...res pa bi rada,da bo otrok donosen,tako da sem rajsi bolj pri miru,da si ne bi kaj ocitala... Jaz pravim,da porod je potres,ne ves kdaj pride:)Upam,da bo hitro mimo,ker sem res cist brez energije,epiduralne ne bom imela,na Jesenicah pa je to edina oblika lajsanja bolecin,,,(nimajo maske,ultive,..)
|