Kitty 1 -> RE: Februarke 2017 (31.12.2016 9:10:05)
|
Spanje v kosu :) [sm=smiley36.gif] kaj je že to ?? Kar se spanja tiče imam jaz drugo težavo[sm=jezicek.gif] brcannnjjjeee[sm=duda.gif] enostavno obožuje nočno brcanje [sm=jezicek.gif] Naš bo imev tudi svojo sobo, ampak na začetku bo vrjetno vsaj kakšen mesec ali dva z nama. Potem pa kar čimprej na svoje, da nebo kasneje težav s tem oz. Jih bo čim manj [sm=smiley36.gif] Glede pranja nevem. Jaz sem se že gledala neke mehčalce in te stvari v mullerju za otroke. Niti še nisem razmišljala ali to lahko uporabim ali ne. Kako pa je z vozičkom, jogijem, blazino, kovtrčkom.. Itd... ali se da te zadeve kaj v čistilnico?? Zadnji nakupi ; Banjica Milo Pleničke Vrtiljak za nad posteljico [sm=smiley36.gif] Košek za pleničke Vatke, krpice, rokavicka za umivanje, fiziološka... Termometer, krtačko, glavniček, .. Tetra pleničke Toplo odejico za v voziček ali posteljico Postelnina in prevleke 2x brisačke za dojenčke ( s kapuco ) Topel pajacek 56 za prihod domov [sm=jezicek.gif] (padel mi je v oči) Stvari za nego mamice [sm=smiley1.gif] Nekaj oblačilc sem že dobila, nekaj bom še dokupila. Ne kaj veliko, ker vrjetno 56 nebo dolgo aktualna stevilka. Da ne govorim o tem da bo treba čez 3 mesece topla oblačila zamenjati za lahka,ker bo že poletje.
|
|
|
|