MladaMamiMojca -> RE: Februarke 2017 (21.10.2016 9:37:39)
|
mtob super za morfologijo [sm=bravo.gif], kar se tiče železa in zdravljenja le-tega, s tem res nimam nobenih izkušenj, kar pa se tiče oblačil pa ja, tudi sama se poslužujem H&M trgovine tako za sebe, kot tudi za oba moja otroka (mojo hčerkico in [sm=duda.gif] v trebuščku) me je moja G ponovno poslala v ambulanto za rizične nosečnice, zaradi vsega skupaj, sladkorna - inzulin, visok pritisk, nekaj v zvezi s pretoki in žilami, kaj jaz vem, skratka, sem na bolniški, predvidoma do konca nosečnosti oz. poroda tudi moja [sm=duda.gif] veselo brca, mislim, da bolj kot je brcala prva moja princeska, sem pa že veliko nabavila, oblačila imam že skorajda vse, morda še kakšen kompletek, ki mi bo padel v oči, vso kozmetiko, pleničke že imam, previjalno z banjico tudi, zase sem tudi že poskrbela s tosamini izdelki, črpalko, blazinicami za dojenje, zdaj še samo večji nakupi, kot je voziček, posteljica, posteljnina in že čakamo na novega člana[sm=love.gif][sm=love.gif] lepo bodite in uživajte v brcikah [sm=zz_wink.png]
|
|
|
|