MladaMamiMojca -> RE: Februarke 2017 (22.7.2016 12:22:43)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pozdravljene vse nove [sm=nosecka.gif]wow koliko [sm=duda.gif] bomo dobili v februarju[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] glede klepeta tukaj ..., ja veliko bolj smo aktivne na FB, dodaja pa Kika86 pa ji kar v zs sporočite, če bi rade bile tudi na FB, za tiste, ki niste z nami na FB pa dodajam moje sporočilo še sem: "evo nosečke, bila v ambulanti ARN, dobila napotke o merjenju pritiska, zjutraj 2 tableti Methyldopa, polno napotnic za laboratorij, baje imam v urinu neki proteini v urinu 2+, zdaj si moram trikrat na dan meriti pritisk (in vzeti merilec tudi na morje), nato po morju pa spet v ambulanto in nadaljnji napotki in morebitno zvišanje terapije s tableti, skratka javim kako bo potekalo nadajnje zdravljenje, je pa z otročkom vse bp, gibi in utripi kot morajo bit, nuhalno imam pa komaj 16.8. pri dr. Žebeljanu - zaradi možnosti izračuna prezgodnjega poroda in bom glede datuma ujela zadnji vlak, prej imajo dopust in ne gre; tako, to bi bilo vse z moje strani, se tipkamo po dopustu" lepo se imejte [sm=ribica.gif][sm=rak.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|