RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

aja2 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 9:57:08)

Cestitam, poslikaj test, da ga vidimo. Jaz sem pri prvi nosecnosti delala test 9 dni po zaostali menstruaciji in je + bil konkreten (viden z vesolja). Sedaj pri drugi nosecnosti na dan izostale menstruacije druga crtica komaj vidna, drugi dan ze bolj (jutranji urin). Malo pobrskaj nazaj, sem nekje prilozila link s slikcami testov. Drugace pa jupi zate.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

aja2 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:01:45)

Slikce mojih testov so na 25. strani.

katjesss -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:04:20)

Sofie in zdaj še Luminnel ...kako faaaaaaajn, res super, čeeeeeeestike :D lepo pozitiven ta junij ne :D

Luminnel -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:09:50)

Ne nisem dela baby check mini... je pa res, da sem morala zgodaj zjutraj na wc (cca. 5 zjutraj, ker je moj šalamastil po hiši in me je zbudil) in sem test delala dejansko že z drugim urinom.

Vedno delam iste teste in do sedaj mi nikoli še ni pokazalo. Tako da sem skoraj prepričana, da je to to. Verjetno mi ne bo dalo miru in bom takoj jutri naredila še cb. [sm=smiley36.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:15:49)

Punce, očitno je ta mesec nekaj takega v zraku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Tudi jaz sem zjutraj naredila en test, ker me ze od včeraj zvija in M še ni in kar ne morem verjeti, da gledam dve [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
Sploh ne dojemam še in si ne upam veseliti prezgodaj zaradi slabe izkušnje pred par meseci. jutri bom ponovila s cb digital in potem se naročim na pregled. Seveda se bom vsak dan do pregleda, ki so pri mojem G v 9-10. tednu šele sekirala kot nora in upala na najboljše...
Ampak [sm=rozacrtici.gif] pa je le...končno [sm=bravo.gif]

Luminel čestitke tudi tebi [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] če bo vse kot mora bit, bova z rokom tam tam [sm=smiley1.gif]

Luminnel -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:17:00)

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Cestitam, poslikaj test, da ga vidimo. Jaz sem pri prvi nosecnosti delala test 9 dni po zaostali menstruaciji in je + bil konkreten (viden z vesolja). Sedaj pri drugi nosecnosti na dan izostale menstruacije druga crtica komaj vidna, drugi dan ze bolj (jutranji urin). Malo pobrskaj nazaj, sem nekje prilozila link s slikcami testov. Drugace pa jupi zate.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja moj test pokaže podobno kot pri tebi... zelo rahlo črtico. Pomoje sem vanj zijala 5 minut in ga obračala v vse strani, če nimam slučajno halucinacije.

Punce hvala za čestitke... in mimi_ka čestitke tudi tebi. Najina [sm=duda.gif] bosta pa resnično čisto skupaj... vidim, da nas bo marčevk 2017 kar nekaj poznanih. [sm=bravo.gif] Res sem vesela za vse, ki nam je uspela in upam, da je ta mesec, ki je čedalje bolj zelen tudi motivacija vsem ostalim, ki čakate na [sm=nosecka.gif].

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:19:58)

In sploh ne morem verjet, da je res ratalo samo z enim samim seksom [sm=smiley36.gif] ta mesec sem bila prepričana da ne bo nič enako kot madjanca in evo, res nikoli ne veš..ko je pravi čas, se zgodi tudi z enim samim seksom [sm=smiley36.gif]

Damuš -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:22:06)

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Punce, očitno je ta mesec nekaj takega v zraku [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Tudi jaz sem zjutraj naredila en test, ker me ze od včeraj zvija in M še ni in kar ne morem verjeti, da gledam dve [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
Sploh ne dojemam še in si ne upam veseliti prezgodaj zaradi slabe izkušnje pred par meseci. jutri bom ponovila s cb digital in potem se naročim na pregled. Seveda se bom vsak dan do pregleda, ki so pri mojem G v 9-10. tednu šele sekirala kot nora in upala na najboljše...
Ampak [sm=rozacrtici.gif] pa je le...končno [sm=bravo.gif]

Luminel čestitke tudi tebi [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] če bo vse kot mora bit, bova z rokom tam tam [sm=smiley1.gif]

Wiiiiiiii Mimi_ka, čestitke. Ta mesec je pa res čudežen![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Luminnel -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:23:02)

Tudi jaz nisem bila najbolj optimistična... kajti mislila sem, da sva že vse zamudila. [sm=smiley36.gif] In sem potem šele odkrila, da verjetno ne povsem, čeprav nisva zadela ovulacije. [sm=smiley36.gif]

Tudi znakov nobenih... edino včeraj in ponoči grozno boleče prsi. Prej pa vse v mejah normale, mislim, da mi je pomagal Clomid.

katjesss -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:24:47)

Ja pa supeeeerr no, ni kaj drugega rect, cestitke se tebi mimi_ka :D in res je super motivacija in zagon, za nas ostale...no meni ste kar polepsale dan :D

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:41:31)

Par dni smo bili na dopustu pa ze vidim, da sem vse zamudila! Cestitke vsem novim [sm=nosecka.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mimi_ka zate sem se posebej vesela, ker sva imeli isti cas slabo izkusnjo. Stiskam pesti, da bo tokrat cisto drugacna izkusnja! Cuvaj pikico in lepo [sm=nosecka.gif] ti zelim. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:50:25)

Hvala iz srca vsem.
Bibabuba hvala ti [sm=smiley1.gif] saj tega me je najbolj strah, da se ne ponovi ista zgodba [sm=smiley13.gif] upam res na najboljše..

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:54:08)

Luminnel in mimi_ka čestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Same marčevke bomo[sm=jezicek.gif]

mimi_ka drugače pa tudi jaz še kar ne dojemam. Zares si bom oddahnila šele po prvem pregledu, ko bom videla da je tokrat vse ok. Ampak itak da bo pri vseh nas vse ok. Mora bit.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 10:59:39)

mimi_ka si danes ze ponovila test? Verjamem, da te je strah. Mene je ze vnaprej strah, da kaj ce se spet kaj taksnega ponovi, ko bo. Ampak kaj cemo, ce mi je namenjeno se bo itak ponovilo. Strah gor ali dol.

Midva sva ta mesec razmislajala ce bi al ne in gor in dol tako da sva na koncu mela nezascitene odnose cel cas. Danes me ze spika v jajcnikih, tako da sem okoli O. Torej bi naslednji mesec lahko bili [sm=rozacrtici.gif]. Pricakujem jih sicer ne, ampak moznosti so. Itak ni variante da bi v prvo ratalo. [sm=jezicek.gif] Naslednji mesec bova pa zares zacela delat na [sm=duda.gif]. Bi bilo lepo zagledat [sm=rozacrtici.gif] v avgustu. Bomo videli koliko srece bova imela. [sm=smiley36.gif]

mava1975 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 11:17:05)

Punce, ta mesec ste pa razturale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] naj gre tako naprej, navijam naprej za vse [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 11:37:20)

O luminnel, mim_ka, bravo punce!!! Joj kako sem vesela za vse vas, cestitam![sm=bravo.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 11:48:31)

Joj punce, upam res, da bo vse ok. Če se tokrat tudi ne izide srečno, mislim, da ne bova več niti poskušala. Tako da resnično resnično upam, da bo sreča na moji strani.
Bibabuba test sem naredila danes zjutraj prvič, jutri pa je dejansko tisti dan, ko je ne pričakujem. Jutri bom ponovila se enkrat test.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 12:07:11)

Tolk sem zmesana od tega dopusta, da sem cisto datume pomesala. [sm=smiley36.gif] V glavnem cestitke in lepo nosecnost ti zelim. Skoda, da ne bova tudi tokrat skupaj v nosecniski temi cvekale, ampak si cisto zasluzis. Mocno drzim pesti zate. [sm=bravo.gif] Bodo pa to same puncke, ce je od enega seksa par dni pred O. [sm=jezicek.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 12:38:24)

[sm=metulj.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] JUNIJ 2016 [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=metulj.gif]

2.6.
[sm=smiley13.gif]Allstar, 11. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

3.6.
[sm=smiley13.gif]talisman13, 1. krog, 1 otrok[sm=smiley13.gif]

12.6.
[sm=bravo.gif]pajcevina, 1. krog[sm=bravo.gif]
[sm=smiley13.gif]izida, 5. krog[sm=smiley13.gif]

14.6
[sm=bravo.gif]aja2, 4. krog, 1 otrok[sm=bravo.gif]

17.6.
[sm=smiley13.gif]Storzek3, 5. krog, 2 otroka[sm=smiley13.gif]

18.6.
[sm=bravo.gif]madjanca, 12. kprog, 0 otrokp[sm=bravo.gif]

21.6.
[sm=smiley13.gif]*tabu*, 2. krog po SS, 0 otrok[sm=smiley13.gif]
[sm=smiley13.gif]majčyca, 2. krog, 1 otrok[sm=smiley13.gif]

22.6
[sm=smiley13.gif]Ashatan, 5. krog, 2 otroka[sm=smiley13.gif]

24.6.
[sm=bravo.gif]morskazvezdica, 2. krog, 1 otrok[sm=bravo.gif]

25.6.
diamantina, 2. krog, 2 otroka

26.6.
Katriss
[sm=bravo.gif]Sofie[sm=bravo.gif]

28.6
Anonimna [sm=muca.gif], 1. krog, 2 otroka

29.6.
[sm=bravo.gif]mimi_ka, 3. krog po SS, 1 otrok[sm=bravo.gif]
Veronique, 2. krog po SS, 0 otrok

30.6.
[sm=bravo.gif]Luminnel, 2. krog, 0 otrok[sm=bravo.gif]
Mayche, 10. krog po SS, 0 otrok

enkrat junija
mišamaša

[sm=bravo.gif]Navijačice[sm=bravo.gif]
Katte, Bibabuba12

Allstar -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 12:40:34)

mimi_ka in Luminnel čestitkeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Srečno do konca [sm=smiley1.gif]!!

O, kaj bi dala, da bi lahko z vami klepetala v Marčevkah [sm=smiley1.gif]

aja2 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 13:04:01)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 13:20:45)

Mene pa niste dopisale :)

No, saj razumem.

Cestitke obema, skupina na fb ze obstaja, ce bi se zeleli pridruziti.

Allstar -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 13:29:52)

Radenska povej kam te dopišem [sm=smiley1.gif]?
Je ta tema tako klepetava, da mi večkrat kaj ugre [sm=smiley1.gif]

Sofie -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 13:30:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

mimi_ka in Luminnel čestitkeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Srečno do konca [sm=smiley1.gif]!!

O, kaj bi dala, da bi lahko z vami klepetala v Marčevkah [sm=smiley1.gif]

Še vedno si lahko marčevka. Držim pesti.

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (28.6.2016 13:32:54)

Ni panike :)

25.6
12 krog, 1 otrok

Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>