Ashatan -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (18.6.2016 13:40:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Jaz sem za vozicek imela quinny freestyle 3xl. Preden se je v njem moj otrok vozil sta se ze dva. Super zadovoljna. Za se enega je pa ze prevec zdjan, tako da ga imam namen podariti. Se vedno vse funkcionira, tudi zavora, samo jaz si pac zdaj zelim drugega. Babyzen mi je top. Glede stanovanja, jaz mam skorajda ocd ,ato lahko recem da je hisa kljub otroku tip top, da po vsakem hranjenju s kepicami za tla po tleh pobrisem, vsakic preden gre ven pospraviva igracke, pa tudi siatem imam. Duplotke ima locene, osnovni kosi, zivali+ostalo, drugace nic ne najdes. Vsakic vztrajam da vsaj nekaj pospravi oz pomaga, pa se ni star 2 leti. Tko da jaz razmetane hise kljub otroku ne poznam, steklex je pa moj dnevni prijatelj. Odvisno koliko ti cistoca pomeni, meni veliko in tudi njega navajam cistoce. Je pa logicno umazan ko gre ven itd in s tem si ne belim glave pa tudi pralne stroje imamo z namenom :) vztrajam da se je samo za mizo v stolcku. To je to....ni tko zakomplicirano :) Pri nas so štrije otroci in to v blokovskem stanovanju še zaenkrat in imam isti sistem, ker sva oba z možem precej na čistočo, še bolj pa na red in na to, da nisva nobena sužnja otrok, je vse sortirano (knjige, legice, barbike, dojenčki, kuhinja......) in pospravljeno vsakič ko se gre od doma/spat. Samo ne pospravljava že dolgo več midva, pospravijo kar otroci sami. In je se itak samo za mizo, ker je jedenje tudi ene vrste družinski obred. Tudi umivajo se sami, sami v posteljo spravijo..... Voziček sem pa na dva do tri mesece celega razstavila in dala prati v stroj, ker tisto tudi res veliko o človeku pove, ko je otrok ves top stajliš v vozičku, sam voziček pa tak da ne veš če bi se ga kje dotaknil od svinjarije[sm=smiley11.gif] Ampak vsak po svoje, kakor komu paše in kaj je komu prioriteta. Če grem h komu in ima razmetano se s tem ne ubadam, važno je da so ljudje ok.
|
|
|
|