Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (16.6.2016 14:44:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Clomida nisem nikoli jemala, kolikor se mi zdi je zdravilo ki poveča možnost O oziroma dozorevanja jajčeca. Tako, da če imaš PCO je najbrž to zdravilo ustrezno. Bilo bi dobro poklicati G in vprašati kako od tukaj dalje, če vama ne bi uspelo, ker ga moraš najbrž potem jemati vsaki ciklus, dokler ne uspe. Clomid močno poveča možnost dvojčkov, ker stimulira jajčnike in iz tega se zgodi, da se izločita po dve jajčeci (ali več) v času O. Ponavadi so ti dvojčki tisti, ki so dvojajčni[sm=smiley1.gif] Clomid poveca moznost za dvojcke za 5-10%. Se mi ne zdi ravno mocno povecana moznost. Poleg tega so v teh % zajete tudi nosecnosti kjer sta na zacetku bili dve vrecki, dva ploda, na koncu se je pa zgodilo, da je samo eden ostal. Tako da ja, vecje moznosti definitivno so, ampak ni pa prevec hudo. Konec koncev, boljse dva kot nobeden. [sm=smiley36.gif] Sofie ce se ne motim si bila ti tista, ki je rekla, da imas [sm=hudicek1.gif] samo en dan? Kdo ti je rekel, da je to normalno? Meni je ginekologinja rekla, da bi naj [sm=hudicek1.gif] trajala vsaj 3 dni. Drugace naj bi bil to pokazatelj nizkega nivoja estrogena, ki je pomemben za zanositev. Tako da mene bi skrbelo, ce bi imela [sm=hudicek1.gif] samo en dan.[sm=zmeden.gif] Ja jaz sem omenila da sem imela zelo šibke M. Včasih res samo en dan. Zadnja je trajala celo tri dni. Niso nič rekli da je kaj problematičnega. Nihce ti ni omenil, da bi bilo kaj narobe? Cudno, ker drugace se da veliko prebrati na to temo. Vpliva in na ovulacijo in na debelino sluznice, ki je pomembna za vgnezditev. Ne vem, mene bi skrbelo. Je pa res, da mene skrbi ze ce traja samo 3 dni, ker pri meni je vedno okoli 5 dni, ce ne se kaksen dan vec.
|
|
|
|