mimi_ka -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (13.6.2016 10:54:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 IZVIRNO SPOROČILO: izida Hvala, punci[sm=smiley1.gif] tudi mi bomo danes bolj lenarili, kot pa kaj drugo. Pri nas konkretno dežuje in zato ne bomo mogli niti na sprehod. Testa še ne bom delala, bom kar potrpežljivo čakala. majcyka, vem kako se vleče ta zadnji teden. Tudi to bo minilo in potem navijam jaz[sm=bravo.gif] Sofie, tudi jaz bi sla danes na sprehod, ker dosti hodim, pa zgleda, da ne bo mogoče. Aprilsko vreme čisto[sm=smiley13.gif] Drzim pesti, da jutri zagledas [sm=rozacrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Js sm koncno danes docakala mojo [sm=hudicek1.gif], ki je tako boleca, da sem vzela ze dve tableti in polovico dneva prespala. Maternica mi vraca, ker ni [sm=duda.gif] not, ocitno. [sm=smiley36.gif]. Glavno, da sem jo koncno dobila in vem na cem sem. Pa upam, da se mi ne bo prevec prestavila v naslednjem mesecu, da je na koncu ne bom dobila na porocni dan. Ali potem ko gremo na morje po poroki. Ampak z mojo sreco... Ceprav po julijski [sm=hudicek1.gif] bova verjetno zacela delat na [sm=duda.gif] in upam, da je ze avgusta vec ne bo. Optimisticno, ni kaj. [sm=jezicek.gif] Aaaaaaa Bibabuba12, poročila se bosta [sm=bravo.gif] očitno sem jaz sprgledala to novičko, ker zadnje čase res bolj manj spremljam, ker imam gužvo v službi. Čestitke! [sm=smiley1.gif] Pa tudi to novičko sem očitno spregledala, da bosta začela delat spet na [sm=duda.gif] Super res! Bomo skupaj navijale in čakale na pluske [sm=smiley1.gif] no, jaz bi bila sicer zelo vesela, če bi ga dočakala že ta mesec, ampak tudi če nam ne bo uspelo, bomo pa naslednji mesec skupaj stiskale pesti [sm=bravo.gif]
|
|
|
|