Anonimen -> RE: Varanje?? (27.9.2005 21:36:11)
|
No, moja zgodba pa je bila takšna...imela sem dobrega znanca, ki sva se vsake toliko dobila na pijači (parkrat na leto). Imel je punco, že več let in jaz sem bila samska. Potem je imel neko krizo-tako v službi kot privat (nisem vedela čisto točno zakaj in ker mi sam ni povedal, ga tudi nisem morila in še danes ne vem), tako da se nisva slišala skoraj dobro leto. Medtem sem jaz spoznala fanta, on se je s punco razšel...in me neke noči pokliče, ko sem slučajno spala pri fantu...in mi reče, da nima več tiste punce, in da je strašno bil vedno zaljubljen vame in da me ne more pozabiti...in moj je vse to slišal! Je čisto popenil-razumljivo. In potem sem mu drugi dan temu znancu lepo preko sms-a razložila, da sem pač v zvezi, pa da je bolje, da se ne slišiva več, ker je moj ljubosumen, pa tudi vem, da mu ne bi bilo všeč, če bi me še klical. In me je zopet klical...in sem mu samo rekla, da naj ne kliče več in izključila mobitel. In moj je rekel, da zakaj izkljapljam mobitel, da ga bo poklical nazaj... Potem je bilo mesec dni mir in nato me zopet kliče-tokrat mojega ni bilo zraven, a sem mu vseeno povedala, da me je klical, da ne bi kr tako slučajno videl in si kaj mislil. In je bil strašno ponosen name ker sem mu povedala in potem sem mu tudi pustila, da ga je poklical in mu rekel, da ga moti, da me kliče in da mu očitno mora sam to povedat, ker mi meni ne verjame. In od takrat imam mir s tem znancem (že kar veliko let), pa še pri partnjerju sem dobila plus točke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|