kozorogec -> RE: Januarčki 2017 (7.6.2016 8:51:08)
|
Pozdravljene punce, se nisem dolgo oglasila, ker sem imela tudi probleme. Že zadnjič sem pisala, da sem imela krvavitve, to soboto nazaj pa se mi je ulilo in sem šla na urgenco. K sreči je plodek še bil živ in ne morejo nič narediti, ker imam ta hematom. Včeraj sem bila pri svojem ginekologu in je bil tudi skeptičen, ker baje je plod nekje ful visoko (nisem dobro razumela).. pod njim je pa še ta hematom 3 krat 3. In seveda mi ni dal optimizma, da lahko samo mirujem in počivam. Sicer sem dobila materinsko knjižico in vse, vendar nimam druge kot da se pazim in počivam. Naslednji pregled imam 16. 6. in upam, da se bo vse dobro končalo :) sem pa čisto prestrašena, za vsako ko grem na wc... MalenaD iskreno mi je žal, si sploh nočem predstavljat kako ti je :( jaz sem preko ICSI zanosila in upam res, da bo uspelo do konca. Moj sicer nima problema s semenčicami, ampak ima povišan IGG, zato naravno ne moreva zanosit. Drugo naj bi blo vse ok. Ampak verjamem, da vama bo uspelo, samo ne obupat. Že to, da smo v prvo zanosile, čeprav ne gre vse po načrtih, se mi zdi, da je že nekaj na tem :) Ostale nove nosečke, čestitam vsem in vam želim uspešno nosečnost :)
|
|
|
|