Ashatan -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (12.5.2016 12:24:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Ti naši "navadni" giniči ponavadi bolj malo vedo, so pa večji strokovnjaki za kakpne druge zadeve. V amb. za neplodnost potem ponavadi marsikaj novega izveš[sm=smiley1.gif] Bolj poanta mojega posta je pa bila, da tole lovljenje O, da je ja ne bomo zamudile......če vsaki drugi dan, ker res vsak dan morda tudi več ni za nas, saj nismo več najstniki in brez stresa in obveznosti [sm=smiley36.gif], pa se O zagotovo nikoli ne zamudi. Madjanca, ponavadi rata ravno v času pavze[sm=smiley1.gif] Hm .. kok si pa stara, da ne bi šlo vsak dan sexat? Poleg enega otroka in službe, .. res je, da mava delkavnbik super, ker sva ob 17h že doma ... pa sva res pridna, ker nama tko paše oz. je to ene vrste sproščanja za oba [sm=bravo.gif] Osebno mene sprašuješ, če ne bi mogla vsaki dan seksat? Ker tole je pa kar precej osebno vprašanje, se ti ne zdi? Ker moj post je bil bolj splošno mišljen, marsikdo nima partnerja niti vsaki dan doma, da bi lahko vsaki dan, kontra smene dela, terensko delo, bolezen, stres v službi......da bi lahko vsaki dan, vsaki drugi dan pa je morda le lažje izvedljivo komu morda. Polek enega otroka in službe....to si sebe mislila ali koga? Ker jaz imam štiri doma in še kako veliko dela z njimi in jaz vedno najdem voljo[sm=smiley36.gif]. Starost in vsak dan je pa takole, da z leti se tole vsekakor samo boljša in vsekakor ne slabša [sm=smiley36.gif]. Plodnost pa z leti žal upada. In kot je ena že napisala, lahko se zanosi od enkrat v celem mesecu (takole imam jaz doma nastalega otroka) ali pa od vsaki dan nikakor ne rata. In rata tistim, ki ne želijo zanositi in ne rata nam, ki so to želimo.
|
|
|
|