Mayche -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (25.5.2016 19:58:18)
|
Tudi pri meni je isto... melje in melje in fuuul rabi, da odpre stran [sm=smiley13.gif] Joj, punce... jaz pa taaako tezko cakam dan D in danes sem naredila neumnost... sla delat test... sploh ne vem zakaj, ker itak logicno, da je bil negativen... ne vem res zakaj se vedno, ko se priblizujejo zadnji dnevi, ne znam brzdat. Sr dobro, da je bil vsaj first sign test, ki je cenejsi, tako, da ga ni tak skoda. Ne vem, kak naj zdrzim, da pocakam mirno do ponedeljka.[sm=zmeden.gif] Prav jezna sem nase. Danes se pocutim cel dan cisto adijo. Od dopoldneva dalje me je v sluzbi zgrabila grozna utrujenost. Res dobesesno vlekla sem se skozi dan, ko sem prisla domov pa sem sibala direkt v posteljo spat. Pa se vedno nisem vstala iz nje [sm=smiley9.gif] Pa prvic se mi dogaja, da me vsake toliko zapece oziroma tak cudno pekoce spikne v prsih. Veckrat v desni pa ene dvakrat me je tudi v levi. Sicer pa so prsi nasplosno polne, rahlo bolece, bradavicke nekoliko bolj. Se je kateri ze to dogajalo? Jah, najbrz me je to pocutje danes napeljalo, da sem sla delat test. Tepka jaz [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|