lastovica -> RE: decemberčki 2016 (28.9.2016 12:27:55)
|
Jaz sem si pa danes v takko kupila tako jopico, ki je dejansko za nenosecnice, ampak je ze kroj sirok, brez gumbov ali cesa podobnega. Spredaj se le ogrne....mogoce si bom samo kaksno zanko prisila, pa gumb gor, da bom lahko na strani zapela. Jaz bom papirje rihtala konec meseca....mene nekaj zanima glede pomoci ob rojstvu otroka. Ali sem prav razumela, da tudi tukaj gledajo cenzus kot recimo za doklade, ali to vsi dobijo? Za doklade vem, da gledajo VSE, tako da teh ne bom dobila, sem prevec "bogata", se mi zdi. Vsaj kar sem sama racunala.... Jaz imam pa v torek peti pregled, kjer me bodo tudi cepili v 28. tednu, ker sm rh negativna. Meni je merila velikost, ampak mi ni nikoli omenila cifer. Rekla je le, da je suha in dolga. Pa na ekranu sem vidla, ko je merila obseg glave pa trebuha, ko se zraven izpise gestacijska starost. Trebuh je bil recimo za en teden manjsi kot glava. Jo bom pa sedaj malo vprasala, saj je ful prijazna G, samo jaz nisem nikoli prevec zgovorna notri. Samo toliko sem jo prejsnjic vprasala, ce je slucajno na glavo obrnjena, pa je rekla, da ja, ceprav se sedaj se vedno zelo obraca. Pa potem sem tud v knjizici vidla, da je narisala, kje je srcek, pa mislim, da tudi, kako je obrnjena.
|
|
|
|