liliana -> RE: Štajerski terorist (4.5.2016 17:58:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Tudi jaz se ne počutim kot goljuf, ko kolegici, ki živi od socialne pomoči, plačam 5€, ko me pride ostrižt k meni domov, pa naj bo to delo na črno pa zakonu desetkrat, ne samo enkrat. Tudi sosed je mojemu možu plačal (prostovoljno), ko je moj mož pomagal pospravljati garažo, polno bele tehnike. Pa še cel kup takšnih primerov je. Ne, sosedje in prijatelji si pomagamo med sabo in če ona mene ostriže, jaz pa vem, da je ona brez denarja, naj si to država vzame kot posojilo fizične osebe fizični osebi. Ni nezakonito, če mi pa nikoli ne vrne, je pa to moj problem, kajne? Ne mi o frizerkah, ki so na socialni pomoči in dnevno zaslužijo več črnega denarja, kot ona, ki ti frizuro kasira z računom po 20 EUR......in še malo te bom provocirala, pa boš še marsikaj povedala.....vendar pazi, na javnem forumu si, marsikdo te pozna, marsikdo ve, kdo te striže, pazi, da sama ne za.je.beš revico, ko jo bo grda kapitalistična frizerka (ki te ima na vrh k....), ki ima prijavljeno svojo dejavnost prijavila, ker dela na črno....... p.s.: jaz nisem niti frizerka, niti te osebno ne poznam[sm=jezicek.gif].......
|
|
|
|