Stella83 -> RE: mlade mamice in nosečnice prosim za pomoč (7.4.2016 22:57:01)
|
Živijo, če ti bo slučajno kaj v pomoč. Jaz sem si kupila malo lepši zvezek s trdimi platnicami. Notri zapisujem že od samega začetka, ko sem naredila test (nalepila fotko plusa v zvezek). Zapisujem več ali manj, ko imam pregled (lepim kopije slikic z uz, napišem mere na tisti dan, narišem tudi z ravnilom koliko je velik - za lažjo predstavo), ko so kakšni pomembnejši dogodki (npr. Rojstni dnevi ožjih družinskih članov; sem vmes naredila tabelo in vpisala vse datume), kupila/dobila sem že nekaj stvari za otroka, pa sem fotkala in pripisala kdo je kupil.... Imela sem namen pisati v svojem imenu (npr. Sem šla k zdravniku; še vedno ne vem spola..), ko sem pa začela pisati, sem pa kar naenkrat ugotovila, da pišem v imenu dojenčka (mami je spet šla k zdravniku; mami še vedno ne ve katerega spola sem ipd.). Ponavadi nimam časa sproti pisati, ampak si vzamem čas enkrat na vsake toliko in zapišem še vse za nazaj [sm=smiley36.gif] Aja poleg fotk pa lepim tudi kakšne kupljene luštne nalepke, da malo popestrijo vse skupaj. Srečno pri pisanju diplome [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|