|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj otrok?
25.9.2005 4:17:15   
Binky
lep pozdrav vsem skupaj!

Z   fantom v bliznji prihodnosti nacrtujeva otroka. Rada bi vas vprašala kaj je po vašem mnjenju boljše oz. kdaj imas boljše moznosti za zaposlitev. Ali da takoj po  faxu oz. mogoce proti koncu faxa zanosim in si potem po rojstvu poisčem zaposlitev ali najprej končam fax, se poskušam zaposliti in sele potem nacrtovati otroka. Saj je vse vredu, samo strah me je da se zarad vsega moznega dela za dolocen cas in taksnih stvari stvar ne zavlece za 2,3 leta. Ker ne morem pa biti pol leta v sluzbi pa ze zanositi. Kaksni so vaše izkušnje z delodajalcem..ali raje zaposlijo zensko ki ima majhnega otroka ali zensko, ki ga v kratkem nacrtuje. Kaj bi vi naredili na morem mestu? Ze vnaprej hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj otrok?
25.9.2005 7:02:25   
CIPRESA
Binky mislim da si si odgovorila sama da nemoreš pol leta delat pol pa zanosit. Ti povem iz svojih izkušenj da sem takoj ko sem se zaposlila od ševice ki je mati dveh otrok dobila za podpisat list belega papirja če sem hotela da me zaposli. Ta bel papir naj bi prišel v poštev takrat če bi slučajno zanosila ker otrok po njenih navodilih nebi smela imeti 3 leta. Torej bi gospa napisala glih kat ji paše na tisti papirček ker je bil prazen in podpisan iz moje strani samo če sem hotela da si nekaj ustvarim in da imam otroka kam položit in mu dati jesti sem mogla delat in sem kljub njeni "svinjskosti" sprejela službo. Po 2 letih takoj ko je gospa izvedela da se bom poročila in so bile njene domneve da bo otrok kmalu tu pa mi je namesto poročnega darila kake 14 dni pred mojo poroko poklicala v pisarno in bla bla bla .... sem po domače povedano letela iz šihta in pristala na zavodu za zaposlovanje. Ampak potem sem se že finančno toliko opomogla da sva z možem začela delati na najini pikici in danes mi ni žal da me je butnila ven ker mogoče bi mi po 3 letih dala za podpisat še en list belega papirja še za naslednjih par let.

Tako da jaz nimam lepih izkušenj glede tega kako te sprejmejo ko si želiš otroka in če ni problem v financah, če imaš urejeno glede stanovanja in si želiš otroka potem najbolje da kar takoj. Delodajalci niso radodarni glede porodnišk no vsaj moje izkušnje so take. Mimogrede take šefice imajo raje psičke kot otroke smo ga imeli kar v pisarni včasih, njen otrok pa čim je stopil noter je že zavijala z očmiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2005 9:13:31   
muki1
Hm, Cipresa; Vsaka rit na svoj sekret pride. Takšnih šefov je žal mnogo preveč. Tudi moja je malo mimo, a je vseeno nekak bila vesela zame, ko sem zanosila.
Binky. Čas za otroka po mojem ni definiran, to je takrat, ko začutiš, da si ga želiš. Kdo ti zagotavlja, da se takoj po diplomi zaposliš? Kdo ti zagotavlja, da te bodo zaposlili za nedoločen čas? Če si otroka želita ga imejta. Če je vsaj ena malo boljša plača, se boste že znašli. Seveda je idealno če sta dve, ampak.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2005 9:30:28   
lenika
Ja vsak razmišlja drugače. Jaz sem diplomirala pri 23. letih in sva si takrat že pomalem želela otroka, vendar, ker sem takoj dobila službo, sva to misel za nekaj časa odložila. 3 leta sem bila zaposlena za določen čas, nakar sva se odločila, da ne bova več čakala, da dobim pogodbo za nedoločen čas, ker je že mož zaposlen za nedoločen čas. Nekje januarja sva se odločila, da bova avgusta začela delat na user posted image . Nato pa sem junija dobila pogodbo za nedoločen čas, avgusta pa zanosila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2005 10:56:28   
Anonimen
Tudi jaz se odlocam za 1.otroka. Stara sem 25, dve leti je od moje diplome, januarja bom imela 2 leti del. dobe v skupnem in 1 eno leto pri sedanjem delodajalcu (javna ustanova). Ker sem se letos porocila verjetno pomalem racunajo da bom sla na porodnisko...a je fajn, ker sem v pretezno zenskem kolektivu in da ima moja sefica 3 otroke...torej NE odlasam vec.user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2005 11:00:22   
SANDRA
Otroka imej ko si ga želiš, če boš gledala na delodajalce pol ga ne boš
nikoli imela....vsaj moje izkušnje so take...en ti reče da si mlada in boš kmalu zanosila, enmu ne paše če imaš majhne pa boš veliko na bolniški..itd. Če imaš možnost jih imej čimprej......

LP user posted image

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2005 11:03:20   
jasny
Jaz sem razmišljala isto kot ti Blinky in odločila sem se, da začneva delati na user posted image  takoj ko končam na faxu z izpiti. Ta teden sem opravila zadnji izpit user posted image  ! Zdaj mi je vse lažje. Če bo user posted image  ratala takoj bom prav vesela in upam da bom v tem času opravila dipolomo.
Menim, da so delodajalci bolj veseli, če vedo, da imaš doma že user posted image  in da ne boš takoj po po pričetku dela skočila na porodniško. Sicer pa je to dvorezni meč...gotovo potem pomislijo koliko bolnišk boš imel, ko bo npr. s tvojim otrokom kaj narobe.
To je moje mnenje...upam pa, da sem se s svojim user posted image  odločila prav in da ne bo šlo kaj narobe.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2005 20:25:21   
pot
pozdravljena Binky,
nic se ne sekiraj, ce ima eden sluzbo s solidno placo bo ze nekako. ne se ozirat prevec na sluzbo in kar zacnita, ko bosta pripravljena in ko si ga bosta zelela. ce so bos ozirala na sluzbo bo samo slabse, pa ne bos mogla zdaj, potem naslednjic spet ne bo primeren trenutek, potem...bo spet kaj vmes prislo itn..
Kaj bos ti naredila pa je zal na tvoji rami-sama bos morala premisliti. me ti lahko povemo samo svoje zgodbe in svoje misli.
jaz sem se studentka(absolventka) in moj dragi je ze v sluzbi. odlocila sva se, da bova poiskusila narediti enega fajn otrocka ze kar zdaj, morda si bom tako zagotovila sluzbo prej morda ne.

pa se cipresi:
daj prijavi tisto sefico!!! prosim!!! To se ne bi semlo dogajati, ceprav se!!! mislim, ta je pa krepka! kaka kruser posted image a ta tvoja bivsa sefica!

veliko srece pri odlocitvi.

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?