mika13
|
Isabella, Tan3ta,jaz sem pa ptujčanka. :) Isabella, v prvi N sem bila še pacientka dr.Lukmana. Po porodu, me je po 12letih partner prepisal k dr.Šučuru, ker sma bila nezadovoljna. Za njega pravijo, da je ok, če je tudi v N vse ok. Kak se pa kaj zakomplicira, pa hmmm... Jaz sem imela zelo težek porod, zarad preozke medenice, ampak ko sma z mojim spraševala, če bo vse ok, ni kompliciral, je rekel, da seveda bo vse ok. No, v porodni, po porodu so mi povedali, da bi mi glede na veliko punco, ki je bila rojena po roku in na širino moje medenice moral pripadati carski rez. Ampak, meni ni žal, da sem rodila po naravni poti...jaz sem bila itak našopana z vsemi zdravili, neprisebna, od bolečinskih blodenj, moj je pa s treznimi očmi gledal zraven. Je bil čisto v šoku. NS pri Lukmanu je 2leti nazaj stala 70€. Kam boma šla tokrat, ne vem. Mogoče samo na NS spet k Lukmanu, ker ima baje zelo dober UZ, nisma se še z mojim tako daleč pogovarjala. Najprej čakam do 29., pol pa gremo dalje. :) Pikapoka, isto sem preživljala svojo prvo N. V 5. t prvi pregled zaradi zelo močne bolečine v sp.delu trebuha, ko sem v službi skoraj skupaj zlezla, videlo se ni nič na Uz. Sumili na izm. Najhujši teden je sledil, čakanje, UZ, ko so mi pol delali zadnji UZ je pa naenkrat srček bil. :))) In ta mali srček naju danes nepopisno razveseljuje. ;) Punce, brez panike, vse bo ok. <3
|